Videbæk

Fotograf sætter fuldt fokus på egen forretning

 Fotograf Lonni Vejling Høgh har haft atelier på Kildsigvej 12 i Spjald snart tre år og glæder sig til at gøre LVH Foto til sin fuldtidsbeskæftigelse fra 1. oktober. PR foto

Fotograf Lonni Vejling Høgh lægger LVH Foto om til en fuldtidsforretning.

Spjald: Fotograf Lonni Vejling Høgh glæder sig til tiden efter 1. oktober.

På treårsdagen for åbningen af LVH Foto har hun nemlig valgt at realisere drømmen om at blive selvstændig på fuld tid.

Det betyder flere weekender, hvor hun skal fotografere blandt andet bryllupper og familiefester i, frie hænder til at arrangere pop-op fotografering i butikker og børnehaver.

Der bliver også flere åbne dage i atelieret på Kildsigvej, lig som der bliver tid til at fordybe sig fagligt og udvikle nye formater til sine kunder samt tid til fokus på markedsføring af fotoforløbet "Barnets Første År".

- Hidtil har jeg været fastansat på deltid i en fotoforretning i Ringkøbing, men nu samler jeg al min energi om LVH Foto, udtaler Lonni Vejling Høgh i en pressemeddelelse.

Hendes opgaver spænder bredt. Dog har hun et særlig godt øje til og for vordende mødre og deres babyer. Enkeltvis eller i mødregrupper.

- Som fotograf er det er en gave at få lov at følge et lille menneskes første tid med et nyt portræt hver måned eller hvert kvartal. Der sker så stor en udvikling, fortæller Lonni Vejling Høgh.

Bulldogen Carlos

Efter en sommer med bryllupper venter en efterårssæson, hvor julegavemotiver plejer at komme i fokus.

Lonni Vejling Høgh er udlært fotohandler hos PhotoCare i Holstebro. Hun bor i Spjald med sin kæreste. Fritiden bruger hun gerne på sofaen med sin franske bulldog Carlos og gerne med en amerikansk krimi på skærmen.

0/0
Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Maste-sagen: Vad og Søndergaard fra Herborg tager en ny tur til Christiansborg

Videbæk

Børn og ældre mødtes til sundhed og sjov

Videbæk

Sundhedsfokus en hel uge i Fjelstervang

Videbæk

Konfirmation i Herborg Kirke søndag d. 28. april klokken 10.00