Annonce
Videbæk

Fortsat lukket hos købmanden i Troldhede: Mus fanget i varegård

Købmand Mathias Kristensen glæder sig til igen at se kunder i butikken i Troldhede. Det sker dog først tirsdag morgen. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Først på tirsdag åbner købmanden i Troldhede igen. Der er fanget en mus i butikkens varegård.
Annonce

Troldhede: En uge. Så længe kommer kunderne til at undvære en købmandsbutik i Troldhede.

Købmand Mathias Kristensen havde håbet på, at butikken kunne åbne igen torsdag efter at have været lukket siden tirsdag morgen på grund af museaktivitet i butikken.

I løbet af tirsdag blev der sat 35 fælder op i og omkring butikken. Der er ikke fanget mus i butikken, men udenfor.

- Der er fanget en mus i en fælde i vores varegård, tæt på indgangen til lageret. Vi har også fundet flere huller ind til varegården, som nu er ved at blive repareret. Så bliver der sat fælder op og lagt melspor ud, hvorefter der skal være lukket for varegården i 48 timer, så vi på søndag kan se, om der er aktivitet, forklarer Mathias Kristensen.


Der er fanget en mus i en fælde i vores varegård, tæt på indgangen til lageret. Vi har også fundet flere huller ind til varegården, som nu er ved at blive repareret.

Mathias Kristensen, købmand i Troldhede


Annonce

Økonomisk tab

Han glæder sig over, at der ikke siden tirsdag er fundet spor af mus inde i butikken, der nu kan blive rengjort og desinficeret. Adgangen til butikken fra lager og varegård forbliver lukket imens.

- Er der ingen museaktivitet søndag, så kan vi begynde at kassere varer, der er blevet for gamle, så vi kan få friske varer mandag. Tirsdag morgen kan vi så åbne igen, fortæller Mathias Kristensen.

Butikken har en forsikring, der dækker omkostningerne til at rydde op efter musebesøget, for eksempel til skadedyrsbekæmper og rengøringsfirma. Butikken har ikke en forsikring, der dækker omsætningstabet ved at holde lukket i en uge.

- Umiddelbart vil jeg tro, at det kommer til at koste i alt omkring en halv million i ekstra omkostninger og tabt omsætning, siger Mathias Kristensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Redningsmand kom til hjælp i klipklapper og fik bøvl for det: Nu er han vandværkets nye driftschef

Ringkøbing-Skjern

I næste uge får tusindvis af kommunens borgere nyt internet og tv-signal: Sådan skal du forholde dig

Annonce