Ringkøbing

Fortæl om energiforbedringer og vind

Der er mulighed for at vinde én af fem præmier, hvis man vælger at registrere energiforbedringer på kommunens hjemmeside. Pressefoto

Ringkøbing-Skjern: Hvis man i årets løb har lavet energiforbedringer i hjemmet, kan man få skattefradrag ved at indberette håndværkertimerne. Og derudover giver Ringkøbing-Skjern Kommune også en ekstra gevinst til heldige borger.

Ved at registrere energiforbedringerne og besparelserne på kommunens hjemmeside www.rksk.dk/energibesparelser kan man nemlig deltage i lodtrækningen om fem præmier, hvor man kan vælge mellem en ipad eller håndværkerhjælp til en værdi af 3.000 kroner.

Alt lige fra opsætning af et nyt køleskab, varmepumpe eller nye vinduer tæller med i det store energiregnskab i Ringkøbing-Skjern Kommune.

- Huse og private hjem tegner sig for 30-40 procent af det samlede energiforbrug i Danmark, så der er virkelig besparelser at hente her - både når det gælder kroner og øre og CO2, siger projektleder i Ringkøbing-Skjern Kommune Alexander Lauring Knudsen i en pressemeddelelse.

0/0
Gamle Dage Live For abonnenter

Morten maste sig frem i machomiljøet: Blå mærker forsvinder, men sejrene gør ikke

Ringkøbing

Nønne kommer til byen med ældre kroppe

Ringkøbing

Fotogalleri: Bukkepral i Højmark

Kultur

Forfatter signerer bøger i Bog og Idé

Ringkøbing

Rektor: Omprioritering hænger ikke sammen med lærerfyringer

Ringkøbing

Flot seksender-buk tog prisen på lille vildtparade i Højmark

Ringkøbing

Kvinde og datter blev efterlyst - fundet i god behold

Ringkøbing

Ny isbutik på havnen i Ringkøbing