Annonce
Ringkøbing-Skjern

Forsyningen sikrer sig mod corona: Sender ansatte på hjemmearbejde

Ringkøbing-Skjern Forsyning holder til på Innovest i Skjern. Arkivfoto: Jørgen Kirk
I de kommende par uger vil der kun være en tredjedel af personalet til stede i administrationen hos Ringkøbing-Skjern Forsyning.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Rent vand i hanerne og velfungerende kloakker.

Det er to vigtige dele af et velfungerende beredskab, og derfor har Ringkøbing-Skjern Forsyning også taget konsekvensen af den stigende corona-forekomst i området og sikret sig, at beredskabet kan opretholdes, hvis medarbejderne bliver syge.

Forsyningen har sin administration i Innovest, hvor en studerende på markedsføringsøkonom-uddannelsen er blevet smittet med corona, men allerede inden har Forsyningen lagt en plan for at sikre medarbejderne og beredskab.

- I de kommende par uger vil der kun være en tredjedel af personalet til stede i administrationen, så vi kan holde en fornuftig drift, fortæller Finn Jessen, direktør i Ringkøbing-Skjern Forsyning.

Det udkørende personale møder i forvejen ikke ind på adressen, men kører direkte ud på deres opgaver, og medarbejderne er desuden delt ind i små grupper, så en eventuel smitte bliver begrænset.


I de kommende par uger vil der kun være en tredjedel af personalet til stede i administrationen, så vi kan holde en fornuftig drift.

Finn Jessen, direktør i Ringkøbing-Skjern Forsyning.


Indtil nu har Forsyningen undgået, at medarbejdere er blevet smittet, men man er meget påpasselig, blandt andet med afstand og afspritning.

Desuden går de ansatte heller ikke i kantinen for at spise, men får maden portionsanrettet og serveret på kontoret for at undgå unødig risiko.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavlere sværtet uden grund: Statens Seruminstitut sendte ikke spørgeskema til avlernes e-bokse

Ringkøbing

Lærervikar smittet med corona: Ringkøbing Skole sender flere end 100 hjem

Hvide Sande

Smitte på minkfarm nær Søndervig: Stribe af farme fra Vonå til slusen i Hvide Sande falder inden for døds-zonen

Annonce