Annonce
Ringkøbing Håndbold

Forsvaret vandt kampen for Ringkøbing

Michelle Brandstrup scorede fire mål, da Ringkøbing Håndbold lørdag vandt over Stjernen Odense. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Spillet var ikke sprudlende, og der var ting, der haltede, men alligevel vandt Ringkøbing Håndbold 25-21 ude over Stjernen Odense i 1. division damer.

Odense: To point der føltes som tre point.

Da Ringkøbing Håndbolds træner Jesper Holmris gjorde status efter lørdagens udesejr over Stjernen Odense, var han selvfølgelig glad for de to point. Men han var også meget glad for, at SønderjyskEs oprykningsfavoritter tabte hjemme mod DHG.

- Det får vores sejr til nærmest at være tre point værd, forklarede Jesper Holmris.

Helt tilfreds var han ikke med indsatsen mod Stjernen.

- Nej der var ting, der skal forbedres. Tag afslutningerne fra fløjene. To mål på syv forsøg er ikke godt nok. Vi havde også for få redninger. 11 i alt er vi noteret for, men jeg føler altså, at det tal skulle have været klart større, forklarede Jesper Holmris.

Det tog også et stykke tid, inden han var tilfreds med forsvaret.

- De har en Laura Larsen, der er en god bagspiller. Hun scorede altså for let i starten. Først da vi tog mere højde på hende, synes jeg, vi fik kontrol defensivt. Resten af kampen var forsvaret godt, og det var efter min mening vores forsvar, der vandt kampen for os, sagde Jesper Holmris.

Op gennem første halvleg var kampen meget lige. Ved pausen førte Ringkøbing kun 13-11.

- Det var dog ikke sådan, at jeg var nervøs. Vi skulle nok vinde, og det gjorde vi da også. Men et eller andet sted blev det en svær kamp. Stjernen spillede klogt med meget lange angreb og langsomt spil, så de lavede få fejl. Det betød, vores kontrafase aldrig for alvor fik nogen stor rolle, fortalte Jesper Holmris.

Når han kiggede ned over tallene fra kampen, var der ting, han var meget tilfreds med.

- Stregspillet var godt. Camilla Fangel scorede fire på fem forsøg, og det er fint. Camilla Faartoft var igen rigtig god i bagkæden. I det hele taget spillede vi en god kamp i bagkæden. Så alt i alt var det godkendt. Men det var ikke så godt og så sprudlende, som da vi vandt hjemme i Green Sports Arena i søndags, sagde Jesper Holmris.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce