Annonce
Ringkøbing-Skjern

Forstanderjobbet på Schuberts Minde er eftertragtet

Schuberts Minde på Vellingvej i Ringkøbing er hjem for 23 børn og arbejdsplads for 55 medarbejdere. Arkivfoto

Ringkøbing: Bestyrelsen for behandlingshjemmet Schuberts Minde har modtaget mange kvalificerede ansøgninger til jobbet som ny forstander, fortæller bestyrelsesformand, advokat Bjarne Lund Jørgensen.

Stillingen som chef for de 55 ansatte på behandlingshjemmet blev ledig, da lederen gennem 22 år Jørn Birk Nielsen i marts blev afskediget.

Det var ”konkrete udfordringer”, rejst af Socialtilsynet, der fik bestyrelsen til i samarbejde med Birk Nielsen selv og den øvrige ledelse at skride til afskedigelsen. Siden har viceforstander Trine Brunsgaard Nielsen været konstitueret i stillingen.

Bjarne Lund Jørgensen oplyser, at der vi blive holdt ansættelsessamtale med udvalgte ansøgere i denne måned.

Schuberts Minde er i øjeblikket hjem for 23 anbragte børn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];