Annonce
Erhverv

Forstand på kundetilfredshed: Arbejdernes Landsbank i Holstebro får ny direktør fra Videbæk

I sin fritid er Poul Boalth Bæksted glad for at spille golf, køre på motorcykel, løbe morgenture i naturen og rejse. Derudover er han aktiv i hjælpeorganisationen Lions og er ofte i Holstebro eller Herning, eksempelvis i forbindelse med kulturelle arrangementer. Foto: PR-foto
Poul Boalth Bæksted, der indtil nu har været filialdirektør i Nordea i Ringkøbing og Videbæk, er ny mand i spidsen i Arbejdernes Landsbank i Holstebro.

Holstebro/Ringkøbing/Videbæk: 46-årige Poul Boalth Bæksted havde mandag første dag i sin nye stilling som filialdirektør i Arbejdernes Landsbank i Holstebro.

Den nye filialdirektør har indtil nu været chef for to Nordea-filialer i Ringkøbing og Videbæk.

I 2019 havde de to filialer den højeste kundetilfredshed blandt 101 danske Nordea-afdelinger, og erfaringen med at opbygge den slags resultater tager han med sig videre til Holstebro.

- Det handler i bund og grund om gode, gamle dyder. At være ordentlig, at være der for kunderne og at holde, hvad man lover. Kort sagt kundefokus frem for alt. Arbejdernes Landsbank lægger stor vægt på netop de ting, så jeg glæder mig til at blive en del af holdet i danskernes foretrukne bank, siger Poul Boalth Bæksted i en pressemeddelelse fra Arbejdernes Landsbank.

Annonce

Får ønsker til at gå i opfyldelse

Poul Boalth Bæksted har 25 års erfaring i banksektoren. Den nye direktørs far var også selv bankmand i sin arbejdstid, og derfor er det et naturligt samtaleemne, når de to er sammen.

- Jobbet har ændret sig rigtig meget både i min fars tid og i min tid. Men det allerbedste ved jobbet som bankmand er som altid, når man lykkes med at få kundernes drømme og ønsker til at gå i opfyldelse, siger Poul Boalth Bæksted.

Han stammer oprindeligt fra Viborg, men har siden 2004 boet i Videbæk med sin kone Malene. Sammen har de to voksne børn. Nanna på 24 år, der er selvstændig frisør i Hanstholm og mor til to små børn, og 21-årige Ole, der er i lære som murer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Annonce