Annonce
Ringkøbing

Forsinket indvielse af multisal til 7 millioner: Skoleleder måtte æde sin gamle hat

En god stråhat skal naturligvis spises med ketchup. Foto: Jørgen Kirk
Mens børn og voksne spiste kage ved indvielsen Vellings nye multisal, måtte skoleleder Peter Lindegaard nippe til en af sine egne gamle hatte.

Velling: Nogen gange ville man ønske, at man kunne æde sin ord i sig.

Sådan havde skoleleder Peter Lindegaard det fredag eftermiddag, da han deltog i indvielsesfesten for Vellings nye og 7,2 millioner kroner dyre multisal. Da første spadestik blev taget i juli måned sidste år, kom han nemlig til at love, at han ville spise sin gamle hat, hvis byggeriet ikke stod klar efter juleferien.

Desværre for Lindegaard lykkedes det ikke for håndværkerne at blive færdige helt så hurtigt, som skolelederen havde drømt om, og derfor var han nødt til at indfri sit hatteløfte.

- Det har vi glædet os rigtig meget til, lød det fra en flok drenge fra 5. klasse, der ikke havde svært ved at huske dét med hatten.

Vellingfolkene havde sørget for at vælge Lindegaard strik- og pelshuer fra. Han slap også for vikingehjelmen og en kasket fra civilforsvaret, men en hårkogt stråhat med ketchup slap han ikke for.

- Det er sejt med godt, bedyrede han efter første bid.

Sikkert er det, at det har været en sej omgang at realisere multisalbyggeriet. Bygningen har været på vej siden 2012 og har undervejs været tæt på slet ikke at blive til noget. Men i maj stod bygningen med springsal klar til brug. Lige siden har det været friskoleelevernes foretrukne sted på skolen, og foreningslivet har også allerede haft meget glæde af udvidelsen.

På friskolen giver mange ekstra kvadratmeter helt nye muligheder for at være indendørs i regnfulde frikvarterer, og de store elever elsker deres nye privilegium at have trampolinen for sig selv på udvalgte tidspunkter.

Blandt andet derfor har det været besværet værd, mener man i Velling. Og derfor blev den helt officielle og lidt forsinkede indvielse selvfølgelig markeret med taler og snoreklip med en guldsaks.

Små og store er glade for de mange ekstra kvadratmeter, som har kostet 7,2 millioner kroner. Foto: Jørgen Kirk
Der var kage til alle. Foto: Jørgen Kirk
Ungerne stod på spring for at bruge de nye gymnastikfaciliteter. Foto: Jørgen Kirk
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Norddjurs

Sejlere kæmpede for livet i otte timer på vej mod Bønnerup Havn: - Ingen vidste hvor vi var

Annonce