Annonce
Skjern

Forsamlingshus takker pænt ja til at få besøg af Allan Olsen

Billedet her blev taget i november 2017, da Allan Olsen gav koncert i Vostrup Musikhus. Et år senere var han på plakaten hos Generator i Ringkøbing, og til efteråret kommer turen så til Sædding Forsamlingshus, hvor den 63-årige sanger og sangskriver har meldt sin ankomst lørdag 14. september. Arkivfoto: Jørn Deleuran
Allan Olsen har sat sig for at give koncert i 49 forsamlingshuse rundt om i landet. Det ser de frem til i Sædding, hvor den 63-årige sanger og sangskriver kigger ind lørdag 14. september.

Sædding: Gennem sin efterhånden lange karriere har Allan Olsen optrådt i stort set hver en krog af riget, men der findes immervæk flækker, der aldrig har set skyggen af den 63-årige sanger og sangskriver på den lokale scene.

Det bliver der rettet op på nu: Allan Olsen vil fra midten af september og et halvt års tid frem optræde solo i hele 49 forsamlingshuse rundt om i Danmark.

Det er de glade for i Sædding, hvor der er sat et ekstra stort kryds i kalenderen lørdag 14. september:

- Det er første gang, vi skal prøve kræfter med sådan et arrangement, så det er da lidt spændende, siger Inger-Marie Pedersen, næstformand i bestyrelsen for Sædding Forsamlingshus, der ligger placeret ti kilometer nord for Skjern.

- Det kan formentlig tiltrække nogle folk, som ellers ikke normalt kommer i vores forsamlingshus, tilføjer Inger-Marie Pedersen.

Sædding bliver tredje stop på Allan Olsens lange turné, og fra det vestjyske forsamlingshus er der forholdvis langt til de nærmeste konkurrenter på landkortet. Tættest på er Næsbjerghus ved Varde og Vandborg-Ferring Fælleshus vest for Lemvig.

Annonce

Det kan formentlig tiltrække nogle folk, som ellers ikke normalt kommer i vores forsamlingshus

Inger-Marie Pedersen, næstformand, Sædding Forsamlingshus

Plads til 140 i salen

Fælles for samtlige 49 steder er, at Allan Olsen aldrig tidligere har været på besøg, og da der landede en forespørgsel i Sædding Forsamlingshus, var der ingen tvivl om, at der skulle takkes pænt ja:

- Det er meget specielt, og det er da vist første gang, det er sket, siger Oluf Danielsen, der har ansvar for udlejning af huset med to sale.

Allan Olsen skal naturligvis på scenen i Sal 1, hvor der bliver plads til 140 tilhørere. Der blev åbnet for billetsalget torsdag formiddag, og godt halvdelen af stolene i Sædding Forsamlingshus er allerede besat.

Selve billetindtægten ryger i Allan Olsens pengekasse, mens forsamlingshuset på Kløverbakken kan tjene penge på salg af diverse drikkevarer.

- Jeg forestiller mig, at det bliver bragende godt, fastslår Inger-Marie Pedersen, næstformand i bestyrelsen.

På syv af de 49 koncertsteder er der allerede udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce