Annonce
Sport

Forsamlingsforbud ændres fra fem til 20 og åbner for træning: - Vi er så klar, siger fodboldformænd

Alt tyder på, fodboldklubberne endelig kan sende deres spillere på græs igen fra næste uge. Her er det børn i Spjald, der hygger sig med fodbold. Arkivfoto: Hans Erik Palmelund
Med meldinger om at udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi får forsamlingsforbuddet hævet fra fem til 20 personer, bliver det muligt at samles til fodbold igen.

Ringkøbing/Skjern: De glæder sig helt vildt, og de er så klar.

Sådan lyder meldingerne fra kommunens to største idrætsforeninger - Skjern GF og Ringkøbing IF.

Årsagen er selvfølgelig de meldinger, der er om, at i forhold til udendørs idræts- og foreningsaktiviteter i organiseret regi indstilles det, at forsamlingsforbuddet hæves fra fem til 20 personer. Det vil gøre det muligt at samles til fodbold igen.

Annonce

- Vi er klar. Alle står klar til eventuel start på mandag. Men vi ved stadig ikke noget om, hvilke restriktioner der vil være gældende. Det håber vi at blive meget klogere på efter et virtuelt møde med DBU Jyllands Region 2 onsdag aften, fortæller Niels Peter Olesen, der er formand i Skjern GFs fodboldafdeling.

Intet konkret endnu

Lige så stor usikkerhed er der hos DBU Jylland.

- Vi kan ikke melde noget konkret ud endnu, for intet er officielt. Vi venter spændt på, at se, hvad der kommer til at gælde, og hvor det gælder. Når vi får de meldinger, må vi se, hvad vi kan gøre, fortæller Ole Frandsen fra DBU Jylland.

Ringkøbing IFs formand Peder Sørensen skal selvfølgelig også med til mødet onsdag.

- Hvis udmeldingen om, at vi kan være 20 samlet udendørs, holder, er det fantastisk. Så kan vi træne og være sammen igen, og det glæder vi os alle meget til. RIF er klar, og det har vi været i lang tid. Nu venter vi på at se, hvilke restriktioner der bliver, og måske får vi også noget at vide om, hvad der eventuelt kan ske på længere sig, så det måske bliver muligt at spille kamp, siger Peder Sørensen.


RIF er klar, og det har vi været i lang tid. Nu venter vi på at se, hvilke restriktioner der bliver.

Peder Sørensen, formand for Ringkøbing IF.


Det med kampe er meget uvist. Det er jo langt fra alle regioner og kommuner, der bliver åbnet mere op fra på mandag, og uden at alle er med, er det nok urealistisk at afvikle DBU Jyllands turneringer lige foreløbigt.

- Vi er glade uanset hvad. Jeg er glad for, at der i denne omgang er tænkt regionalt. Samtidig undrer jeg mig lidt over, at skolebørn i klasser som eksempelvis 5., 6., 7. og 8. ikke må gå i skole, men de må godt gå til fodbold sammen. Når det er sagt, kommer vi naturligvis til at følge alle de restriktioner, der bliver sat op. Det skal være sådan, at alle trygt kan gå til fodbold i Skjern GF, siger Niels Peter Olesen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Restauranter i Søndervig og Hvide Sande lider under taxa-mangel: - I yderste tilfælde har vi selv kørt gæster hjem

Sport

Da Amoros nikkede Jesper Olsen en skalle

Ringkøbing

Politi efterlyser fedladen værktøjstyv: Blev fanget på byggecenters videokamera

Annonce