Annonce
Fodbold

Fornem moral - nedrykkede Videbæk IF fightede sig til uafgjort

Videbæk IFs Tobias Kynde til højre lagde fornemt op til udligningen til 3-3 i Hviding. Danni Berthelsen til venstre scorede Videbæks første mål. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Bagud 2-0 og 3-1 fightede Videbæk sig tilbage til uafgjort 3-3 i en kamp, der ellers var betydningsløs for allerede nedrykkede Videbæk.

Hviding: Videbæk IF hentede for anden kamp i træk uafgjort, og det var træner Ruben Nielsen faktisk meget godt tilfreds med.

- Når man er bagud 2-0 og senere 3-1 ved pausen, så er det altså flot moral at hente point, når man slet ikke har vundet en eneste kamp, og der reelt ikke er noget at spille for, lød det fra Ruben Nielsen.

Videbæk fik ikke nogen god start på kampen, og da de kom bagud 2-0. Kort efter skaffede Danni Berthelsen nyt mod, da han scorede på fornemt oplæg fra Peter Berthelsen.

- Lige inden pausen ramte Danni Berthelsen overliggeren. Han fik selv fat i riposten, som også blev sendt på overliggeren. Derfra løb Hviding direkte ned og scorede, fordi målmand Kasper Meldgaard gled på den glatte bane. Det var sort uheld. Men vi var alligevel klart bedst efter pausen, hvor vi også var effektive. På indlæg fra Tommy Jensen helflugtede Dennis Rabjerg i mål til 3-2, og kort før tid fik Mikkel Nørlund en friløber på en bold i dybden fra Tobias Kynde, og Mikkel Nørlund scorede sikkert. Det var første gang, vi i denne sæson scorede tre mål, og alt i alt var det en positiv måde at lukke en svær sæson på, sagde Ruben Nielsen.

Serie 2 pulje 21

Hviding-Videbæk 3-3

Mål: 13. minut: 1-0. 29. minut: 2-0. 31. minut: 2-1 ved Danni Berthelsen. 44. minut: 3-1. 57. minut: 3-2 ved Dennis Rabjerg. 89. minut: 3-3 ved Mikkel Nørlund. En advarsel til Videbæks Dennis Rabjerg efter 19 minutter. Videbæk skiftede Kennie Pagaard, Mikkel Nørlund og Daniel Kynde ind i pausen for Nikolaj Poulsen, Tobias Kynde og Mathias Nymark.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Der går fisk i den på den gode måde

Det kan godt være, at fiskerierhvervet ikke er helt, som det har været. En tur forbi havnen i Hvide Sande viser selvfølgelig, at der ikke ligger så mange RI-kuttere ved kajen længere, og den udvikling er der sandsynligvis ikke meget at gøre ved. Til gengæld er der masser af gang i den på kajen rundt omkring havnebassinet. I den forgangne uge har der her i Dagbladet været to gode eksempler på, at det ikke er så tosset endda. For et år siden købte selskabet Amanda Seafood Hvide Sande-virksomheden Knud Søndergaard Fiskeeksport. Siden købet har der højest været 25 ansatte på fabrikken, men nu har Amanda Seafood meldt ud, at der bliver brug for det dobbelte antal, fordi der på Tungevej skal fremstilles fisk til en af landets største dagligvarekæder. Selv om de fisk, der skal bearbejdes, nok ikke vil blive landet i Hvide Sande alle sammen, er det altså noget af en god nyhed, at der pludselig bliver 25 nye arbejdspladser på havnen. Som om det ikke var nok, har Vestfisk, der også holder til på Tungevej - og ja, navnet kommer fra fisken tunge - meldt ud, at der skal skrues op for salget af frisk fisk på nettet. Webshoppen har fået nyt navn, der klinger bedre og skal være med til at lokke flere kunder indenfor. Selv om indehaverne et par gange har overvejet at lukke for netbutikken, er der nu plus på bundlinjen, og med Hvide Sande-fiskeskipper Verner Møller til at levere råvarerne fra kutteren RI468 Juli-Ane, er der i hvert fald sikkerhed for, at det er fisk leveret af lokale, der bliver solgt. Når udgangspunktet med den nye hjemmeside også er at give kunden en fornemmelse af at stå på kajen og handle fisk, og målet er at blive danskernes foretrukne fiskehandler, ser det ud til, at folkene bag friskfangetfisk.dk mener det alvorligt. Det kan godt være, at de to nævnte eksempler ikke får fiskerierhvervet tilbage til en havn, hvor kutterne lå tæt for at få plads ved kajen, men mindre kan også gøre det. I hvert fald ser det ud til, at der i det små er gået fisk i den på den gode måde.

Ringkøbing For abonnenter

Lærere om overgangen fra modtageklasse til dansk klasse: - Det er barskt, men de glæder sig altid

Annonce