Annonce
Læserbrev

Formanden for borgerforeningen: - Der sker altså meget i Troldhede

Annonce

Læserbrev: Som formand for borgerforeningen har jeg svært ved at genkende de udtalelser fra Brandinggruppen, som er skrevet i aviser samt de forskellige medier om, at der ikke er sket noget i Troldhede de senere år. (At de simpelthen syntes, der er sket for lidt i Troldhede de sidste mange år). Brandinggruppen og TGIF sammenkaldte byens foreninger til fællesmøde om byudvikling. Jeg var også med og syntes, det var et godt tiltag, men der er sket så meget de sidste mange år i Troldhede.

Mange arrangører samt frivillige af de forskellige ting, som sker i Troldhede, kan føle sig svigtet med de udtalelser, som kommer fra brandinggruppen. Der er trods alt mange, som har gjort og gør en stor frivillig indsats for Troldhede.

Hvis vi ikke værner om sammenholdet i vores lille by, vil det være rigtig svært at få det hele til at lykkes. Men fordi vi har det sammenhold i Troldhede, kan byen være rigtig stolt af sig selv.

Det kan sommetider være svært at huske, hvad der er sket de senere år.

Her er et udpluk af, hvad der er sket:

Vi har fået ny købmand, fornyelse af fjernvarmen, renovering af kirken og vuggestue. De sidst to-tre år er der kommet flere nye virksomheder til byen - Svanel ved Maja og Anders, Troldhede Autoteknik, Holmegaard Carvan Service, Nichlas Hertzberg, Fox Hill Winery. Arla og Troldtech er udvidet. Lys på plejehjemmet. Borgmesterkontoret besøgte Troldhede, borgerne i Troldhede og hvem der ellers havde spørgsmål til borgmesteren kunne komme. Borgmesteren besøgte Arla Food Troldhede, Picca Automation og Min Købmand.

Lær Dansk for udlændinge med 12 personer, opstart af den grønne bande hvor man virkelig har arbejdet hårdt. Udvidet julebelysning. Påbegyndt trafiksikkerhed i byen. Nye tilflyttere får velkomstpose, nyfødte babyer får babyposer. Historisk arkiv bliver ført videre. Jens Mortensen er kommet ind i Landdistriktsrådet. Spisecafé i hallen hver onsdag. Fællesspisning for alle i Troldhede mfl. Kælkebakke. Troldhede vagtværn. Affaldsindsamling. Troldhede.nu, Troldhede opslagstavle. Bankospil to gange om året. Kræmmer- og Veterantræf. Julemarked, Spaghettigudstjeneste, skovens dag, naturens dag, Partners konkurrence, Seniorgruppen, T-lan, Missionshuset foredrag, Troldhede by night og Sankt Hans. Børnehaven har fået ny legeplads. Borgerforeningen kontakter kommunen, hvis skilte er ødelagt, bil holder uhensigtsmæssigt, tunneller står under vand mm. Byfest, Ungdomsskolen er kommet i Troldhede Hallen. Babysalmesang, fodbold, håndbold, gymnastik, bodyfi, damer med fut, mave balle lår. Gå i gang hensyntagende gymnastik, forskellige hold for børn, borgerforeningen har et samarbejde med forskellige firmaer samt Troldhede.nu omkring salg af huse i Troldhede, badminton, borgerforeningen giver blomster til nystartet firmaer/butikker, sandkassebold for børn, Nat Minton og andre sports grene. Fasterlavn, billard har mange dygtige medlemmer, god klub, Freestyle træning, Kung Fu, Gospelkids. Turbo klubben, Spiren, Indre mission, Birgit og Niels Jørgen hejser flagene for borgerforeningen i Troldhede. Hjertestarterkursus. World Cleanup day. madpakkehuset ved kulsøen har fået nyt tag, og der var indvielse. MinLandsbyapp. Knæk cancer. Kirken har været på live tv. Tilflytter fester/ cafe dag. Strikkecafé. påbegyndelse af shelters.

Mange af de ting, der er nævnt her, sker hvert år. Jeg har helt sikkert ikke fået alle ting med - beklager - men der sker rigtig meget her i Troldhede, som man ikke kan følge med til.

Så jeg synes, at byen Troldhede kan være rigtig stolt af sig selv.

Jeg som formand takker for alt det, der er gjort og bliver gjort her i Troldhede

Borgerforeningen er åben over for og bakker gerne op om nye tiltag. Samtidig gør vi opmærksom på vores og andres eksisterende aktiviteter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce