Annonce
Navne

Formanden blev udnævnt som æresmedlem

Tove Christensen fik både blomster og diplom, som bevis på, at hun nu er æresmedlem i foreningen foruden formand. Pressebillede

Ådum: Af Ådum Husholdningsforenings 84 medlemmer kom 48 til det store ta’selv bord, bestyrelsen inden årets generalforsamling var vært for i Ådum Forsamlingshus.

Ved hver kuvert var der en flaske vand med Ådum trykt på etiketten, en gave fra "Naturens rige" og vandet var godt supplement til de øvrige drikkevarer, mens de mange retter blev nydt.

Jytte Bjørslev blev valgt til ordstyrer. I formandsberetningen nævnte Tove Christensen årets mange gode oplevelser og lovede, at der er flere i vente - cirka et arrangement pr. måned.

Birthe Lynggaard gennemgik regnskabet til godkendelse. Der var genvalg til bestyrelsen af Tove Christensen, Birthe Lynggaard og Margit Plauborg. Dagmar Vestergaard og Lene Bjørslev fortsatte som suppleanter.

Under eventuelt tog næstformanden ordet på vegne af bestyrelsen og gav et tilbageblik, som understregede medlemmernes trofasthed.

Den første "husmoderforening" blev oprettet i 1942. Hilda Grønborg, som er æresmedlem, var med til at oprette den.

I 1989 overgik foreningen til en selvstændig Husholdningsforening, som alle fortsatte i. Den har nu 11 æresmedlemmer.

- I aften har vi den glæde at udnævne dig, Tove, til æresmedlem for de mange år som medlem, bestyrelsesmedlem og den indsats, du har leveret de seneste 30 år som formand,” lød det, og så var der diplom og buket til Tove Christensen.

Efter applaus var det tid for kaffe og lagkage, inden Dagmar Vestergaard gav aftenen en god afslutning med billeder og indblik fra en rejse til Vietnam.

Bodil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce