Annonce
Ringkøbing

Formand: Vi tror, hun kan løfte opgaven

Arkivfoto: Jørgen Kirk/Ritzau Scanpix

Varde/Ringkøbing-Skjern: Hans Østergaard, borgmester i Ringkøbing-Skjern Kommune, har været formand for det udvalg, der har forberedt Destination Vesterhavet. Om valget af Liv Thøger-Aldahl som direktør siger han:

- Vi tror på, at hun kan tilføre destinationssamarbejdet noget godt og nyt. Det tror vi ud fra hendes hidtidige erhvervsbaggrund, som chef for turistsamarbejder, der er på størrelse med vores, og ud fra de tanker, hun har gjort sig om, hvad det er, der skal til, for at vi får vækst og turisme i vores område.

Forberedelsesudvalget har haft et bureau til at gennemgå den helt store stak af ansøgninger og udvælge de få, der kom til samtale. Hans Østergaard vurderer, at alle kunne bruges i stillingen – men valget faldt på Liv Thøger-Aldahl som den, udvalget tror mest på.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Indland

Henriette Zobel er død 

Læserbrev

Åbent brev til byrådet: Tag hensyn til handicappede og bevar Jobcenter og Borgerservice i midtbyen

Læserbrev: Kære politikere, Når I tirsdag tager hul på den videre beslutningsproces vedrørende Innovest II, vil vi i Danske Handicaporganisationer gerne pege på, at en udflytning af Borgerservice og Jobcenter eller andre offentlige serviceorganer til Innovest er uhensigtsmæssig for mange persongrupper – ikke mindst personer med nedsat førlighed. Hvis der sker en flytning, langt væk fra rutebilsstationen og banegården, vil det således være ganske svært for mange at deltage i møder hos de to serviceorganer. I dag går der dog nogle busser til Skolebyen, men disse er naturligvis prioriteret efter skolens time-skema. Og skulle man, som person med funktionsnedsættelse, endelig komme helt ud i den ende af Skjern by, ligger Ringvejen som den næste store forhindring. At krydse ringvejen er særdeles farligt, hvis bevægeapparatet ikke er som en ung sportsudøvers. Langt de fleste personer med et handicap, vil meget gerne have et tilknytningsforhold til arbejdsmarkedet, men det bliver meget sværere, og for nogen umuligt, at deltage i møder på Innovest II, hvis man er tvunget til at benytte offentlige transportmidler og så dernæst skal bevæge sig den, iflg. Google Maps, lange tur på cirka 2 km til Innovest. Så kære politikere – tag hensyn til mobiliteten for personer med bevægelseshandicap og bevar servicefunktionerne i Skjern midtby.

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sidste bold er endnu ikke slået: 20 års kamp om rigmandens ulovlige tennisbane på Klitten

Annonce