Annonce
Kultur

Forfatter signerer bøger i Bog og Idé

Jens Arentzen: Signerer bøger i Ringkøbing. Arkivfoto.
Skuespiller, instruktør, forfatter og foredragsholder Jens Arentzen kommer til Ringkøbing for at signere bøger.

RINGKØBING: Han har lige udgivet bogen "Barnet, byen og verden - og det at blive til!" …

Og lørdag den 25. maj får man mulighed for at møde skuespilleren, instruktøren, forfatteren og foredragsholderen Jens Arentzen til et signerings- og udgivelsesarrangement i Bog & Idé i Nygade.

Det foregår fra klokken 11 til 13.

At Jens Arentzen lægger vejen om forbi Ringkøbing, skyldes ikke mindst hans bekendtskab med forfatteren Lasse Løager, der jo har rødder i Ringkøbing.

Baggrunden for bogen er, hvad Jens Arentzen selv kalder "skabende vrede", er, at han gennem mere end 25 har rejst Danmark tyndt, og mødt mennesker i alle stillinger i samfundet.

Nu fortæller han om, hvad han har mødt.

- Der sidder mennesker i danske afkroge, og venter på, at livet skal tage sin begyndelse, og mennesker, der er gået ned med stress af alt for meget arbejdsliv, siger han.

- Gennem fortællingerne og forklaringerne i denne bog håber jet at nå de psykisk belastede, børn, unge og voksne, så de indser, at de måske slet ikke fejler noget. At de måske ikke har "et problem", men at deres omgivelser har fået dem til at tro, at de var forkerte, "stille typer" eller generelt dårlige til livet.

Jens Arentzen vil med sin bog gerne inspirere lærere, pædagoger, terapeuter, psykologer og så videre - og ikke mindst forældre - til at have øje for, at når et barn har det svært, er det faktisk ofte hans baggrund, manglende berøring, det manglende lys mod sig, fra han var spæd, der er årsagen til vreden, selvskaden, eller til, at han er blevet "den stille type".

De kommende måneder er Jens Arentzen på turné rundt omkring i landet med foredraget "At blive mødt", der tager udgangspunkt i bogen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce