Annonce
Tarm

Forfatter lod sig inspirere af sønderjysk historie

Forfatteren Anna Elisabeth Jessen har ladet sig inspirere af både sin egen families historie og danmarkshistorien. PR foto

Tarm: Torsdag 6. februar kl. 19 kan man på Tarm Bibliotek møde forfatter Anna Elisabeth Jessen. Hun vil fortælle om romanen "Om hundrede år". Romanen er indstillet til DR Romanprisen 2020.

"Om hundrede år" er en fortælling om en sønderjysk familie i 100 år fra udbruddet af Første Verdenskrig og frem til 2014. Bogen er inspireret af familiens slægtsgård i nærheden af Haderslev.

Her i året for Genforeningen har Ringkøbing-Skjern Bibliotekerne indbudt Anna Elisabeth Jessen til at komme og fortælle om bogen.

Men kan købe billet på bibliotekets hjemmeside. /EXP

Annonce
Anna Elisabeth Jessen vil fortælle om sin bog og om skiftet fra at skrive manuskripter til at skrive romaner.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce