Sport

Forfærdelig sløj indsats af Skjern Håndbold

Bekymrede miner på Skjerns bænk. Det var der ogsåp god grund til, for Skjern spillede skidt og tabte klart mod Kolding. Foto: Jørgen Kirk

KIF Kolding er med et nyt hold langt fra tidligere tiders styrke, men alligevel vandt de ganske overbevisende 31-28.

Skjern: Det skal nok gå.

Det var sådan en generel opfattelse blandt publikum i pausen, selv om Skjern Håndbold var bagud 13-12 hjemme mod KIF Kolding efter en halv time.

Mange havde opfattelsen af, at Skjern nok skulle komme tilbage i den kamp. Kolding er ikke nær så gode, som de var for få år siden.

Men de var gode nok - så rigeligt gode til at køre en højest uventet sejr hjem på 31-28. Og det var ikke for, det var spændende. Kolding førte nemlig 26-19 og 30-23, så det var ren kosmetik, Skjern kom nærmere i slutfasen.

Skjern havde føringer på et-to mål frem til 10-8. Men selv om Koldings målmand stort set ikke rørte bolden, så fik Skjern aldrig trukket fra. For angrebsspillet var ikke specielt godt, og Bjørgvis Gustavsson tog heller ikke mere en en afslutning af 12. Det hjalp, da Emil Nielsen kom på mål, men helt godt blev det altså ikke.

Fra 18-18 rykkede Kolding til 22-18. Det fik advarselslamperne til at blinke hos Skjern, men ændre på tingene kunne de ikke.

Skjern forsøgte at spille syv mod seks, de brugte en sjælden mandsopdækning, men løbet var i den grad kørt. Kolding scorede gang på gang anført af en sprudlende Kasper Irming, mens Skjern i angrebet ledte og ledte efter de åbne chancer, som der var alt for få af.

Derfor - Kolding vandt fortjent.

Håndboldligaen herrerSkjern Håndbold-KIF Kolding 28-31 (12-13)

Målscorere Skjern Håndbold: Anders Eggert 5 (3), Jan Grebenc 4, Thomas Mogensen 3, Bjarke Christensen 3, Sebastian Augustinussen 3, Eivind Tangen 3, Benjamin Jakobsen 2, Kasper Søndergaard 2 og Jesper Konradsson 2.

Målscorere KIF Kolding: Kasper Irming 9, Alexander Morsten 6, Mattias Thynell 5, Jens Peschardt 5, Andreas Flodman 3 og Andreas Væver 3 (2)

Straffekast: Skjern 3 (3 mål), Kolding 2 (2 mål).

Udvisninger: Skjern en, Kolding fire.

Tilskuere: 2481 i Skjern Bank Arena.

0/0
Fodbold

Lem Boldklub hjalp Klitten i serie 3

Fodbold

Ølstrup må vente en uge med at rykke op

Sport

19 medaljer til Hvide Sande-atleter ved vestdanske mesterskaber

Ringkøbing IF

Rødt kort til RIF ændrede føring på 1-0 til smalt nederlag på 2-1

Sport For abonnenter

Duffy ødelagde Højbjergs fest

Fodbold For abonnenter

Måltørken skal stoppes: RIF er på jagt efter to målfarlige angribere

Fodbold

Det var på grænsen til det kedelige

Fodbold

Spjald IF risikerer nedrykningskamp

Sport For abonnenter

RIF-cheftræner har altid levet af fodbold: Nu stortrives han med, at fodbold ikke fylder alt