Annonce
Ringkøbing IF

Forfærdelig sæsonpremiere: Gennemført elendig indsats gav nederlag på hjemmebane mod et dårligt hold

Christian Pinholt bragte Ringkøbing IF foran med et flot mål, men tre minutter senere var RIF kommet bagud 2-1 i hjemmekampen mod Horsens, der en time senere kunne køre hjem med alle tre point. Arkivfoto: Ole Nielsen.
Hvis de i Ringkøbing IF ikke var bekymrede for, hvordan det vil gå i resten af sæsonen i danmarksserien, er de garanteret bekymrede nu. En elendig indsats gav nemlig nederlag på 2-1 hjemme mod bundholdet Horsens FS.

Ringkøbing: - Jeg er vildt skuffet. Sådan en kamp må vi jo ikke tabe.

Ringkøbing IFs cheftræner Claus Christiansen hang med hovedet kort efter RIFs sæsonpremiere i danmarksserien hjemme mod Horsens.

For RIF havde tabt 2-1.

Unødvendigt og vel heller ikke fortjent.

For RIF var det bedst spillende hold - uden det sagde ret meget i en generelt svagt spillet kamp, det var RIF, der skabte chancer, og det var RIF, der havde mest boldbesiddelse.

Men det hjalp bare ikke det mindste.

Annonce

Grove defensive fejl

For defensivt lavede hjemmeholdet to grove fejl. Det gav to gratis chancer til Horsens, der begge gange takkede ja med scoringer, og mere behøvede de ikke for at snuppe de tre vigtige point.

- Nu har vi hentet et point af seks mulige mod så dårlig en modstander. Så er vi altså ikke bedre, sagde Lennard Lauridsen lige så skuffet.

Der gik kun seks minutter, da RIF var tæt på første gang. Klaus Moesgaard ramte overliggeren med skud fra kanten af feltet.

Efter det var der et par muligheder til Zacharias Sørensen og Christian Pinholt, men deres afslutninger savnede kvalitet.

Kvalitet var der i stedet ved scoringen til 1-0. En god bold frem fra Lennard Lauridsen i højre side til Klaus Moesgaard, der strøg til baglinjen, hvor fra han spillede skråt bagud til Christian Pinholt, der hamrede bolden i mål.

Annonce

Tre mål på fire minutter

Tre minutter senere stod der 2-1 til Horsens.

- Typisk RIF at lukke mål ind lige efter vi selv havde scoret. Det er sket så tit før. I dag var det bare endnu værre, for vi lukkede to mål ind, sagde RIFs bedste spiller Klaus Moesgaard.

Han drev ofte bolden frem med gode ryk på fløjen, og der var flere ok indlæg.

- Men ganske som i træningskampen mod Herning var der ikke noget slutprodukt. Det var skidt, sagde Klaus Moesgaard.

RIF skabte muligheder efter de tre første mål. Johan Søndergaard Larsen fik et par skudmuligheder, Zacharias Sørensen skulle have haft mere ud af frit skud i feltet, Lauge Olesen fik skud reddet, og Christian Pinholt sendte en løs chance over mål ved bagstolpen efter hjørnespark.

Annonce

RIF var alt for uskarpe

- Vi skal score flere mål i dag. Vi havde det meste af spillet, men vi var alt for uskarpe. Og ikke bare i afslutningerne. Vi var heller ikke gode nok med bolden i opspillet. Vi spillede for simpelt, og vi spillede med utroligt mange fejl.Jeg synes, vi er bedre end det, vi viste i dag, men det hjælper ikke meget, når vi står her med et nederlag, sagde Christian Pinholt.

Generelt manglede der kvalitet hos RIF. Der var for mange dårlige afleveringer - selv over kort afstand og i upressede situationer - der manglede fysisk styrke i mange dueller, og det betød, man vandt for få af de løse bolde.

Danmarksserien pulje 3

Ringkøbing IF-Horsens FS 1–2 (1-2)

Mål: 33. minut: 1-0 ved Christian Pinholt. 34. minut: 1-1. 36. minut: 1-2. En advarsel til RIFs Daniel Kristensen, Anders Vestergaard Larsen og til træner Claus Christiansen..

RIFs holdopstilling: Simon Brogaard, Lennard Lauridsen, Anders Vestergaard Larsen, Kristian Bilberg, Johan Søndergaard Larsen (46. minut: Lauge Olesen), Daniel Kristensen (75. minut: Dennis Juelsgaard), Mikkel Kjeldstrup, Klaus Moesgaard, Christian Pinholt og Zacharias Sørensen (63. minut: Casper Hagde Jessen).


Og så var der det med de store fejl i defensiven. To stykker. Det blev fatalt, for Horsens skabte ikke noget selv.

- Vi kom til syv-otte rimelige muligheder. Mere kan man ikke forvente i danmarksserien. Jeg savnede virkelig noget skarphed. Horsens skabte stort set intet. Derfor er det forfærdeligt, vi ikke får bare det ene point, sagde Claus Christiansen.

Næste kamp er allerede på mandag, hvor RIF spiller hjemme mod et andet bundhold - Viby IF.

https://modules.wearehearken.eu/dagbladet-ringkobing-skjern/embed/7491.js


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Nedtur i Skjerns nøglekamp: Cheftræner tror, semifinaleplads kræver mindst 8 af 10 mulige point

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Gitte lever et godt liv med kræften: Jeg vil gerne give håb til andre med kræft

Annonce