Skjern

Forestilling om skabelsesberetningen

SKAB ? er en forestilling om skabelsesberetningen for 2-6 årige børn. Den kan opleves på Skjern Bibliotek onsdag 16. januar. PR-foto

Skjern: SKAB - er en forestilling om skabelsesberetningen for 2-6 årige børn. Den kan opleves på Skjern Bibliotek onsdag 16. januar kl. 10-10.35.

Teatret hvid støj sceneproduktion opfører en musikalsk og sanselig animationsforestilling, der legende fortæller skabelsesberetningen med bageingredienser, dej og køkkenting. Forestillingen begynder med, at alle kagedåserne er tomme - "I begyndelsen var der ingenting"...

Og ligesom Gud skabte lyset, verden og menneskene på syv dage, følges en opskrift med syv punkter: Første punkt er at tænde ovnen: "Og der blev lys".

SKAB fortælles med nykomponeret musik og er skabt til sanserne med musik, animation og dufte. SKAB stimulerer fantasien og vækker en lyst til udforskning af velkendte hverdagselementer. Hvid støj's kunstneriske varemærke er visuelle og engagerende teateroplevelser med et glimt i øjet - til alle aldre. Det er en forestilling for de 2-6 årige, hvor fantasien sprudler i poetisk leg. Gratis billetter kan bestilles på riskbib.dk fra onsdag 9. januar kl. 10.

0/0
Danmark

Danmarks billigste hus solgt i løbet af et døgn

Skjern

Tysk bilist ramte bil i venstresving

Skjern For abonnenter

To fløje smelter sammen til én efterskole: - Vi har fået nogle fantastiske områder til vores ansatte og vores elever

Skjern

Skjern Gospelkids giver onsdag aften koncert i Skjern

Skjern For abonnenter

Trods forventning om røde tal: FrivilligVest lander et overskud for 2018

Skjern

Guldsmykker blevet taget af tricktyve

Skjern

Henrik Lind færdig i Skjern Bank - vestjyder køber ham ud

Skjern

Byrådet cementerer opbakning til ny Rækker Mølle-hal

Skjern For abonnenter

Snapsen var for god til at blive hældt ud: Nu har Lowlands fået sølvmedalje i Berlin