Annonce
Kultur

Udsat: Foredrag på Generator: Hør Danmarks største YouTuber

Danmarks mest populære YouTuber Rasmus Brohave møder sine fans i Ringkøbing
Annonce

Ringkøbing: Spillestedet Generator skulle 1. oktober have lagt lokaler til et foredrag med en af Danmarks største Youtubere.

Spillestedet må desværre meddele, at foredraget på grund af coronavirus er aflyst. Alle de, der havde købt billet, er blevet kontaktet omkring aflysningen, og Generator arbejder på at finde en ny dato for foredraget.

Rasmus Brohave er kendt fra TV programmer som blandt andre X-Factor, hvor han har lavet interviews med de medvirkende bag scenen. Han har over 590.000 følgere spredt over alle sine respektive platforme. Han er mest kendt for sin Youtube-kanal, hvor han har 279.000 følgere.

I 2015 blev Guldtuben, som var det første danske YouTube-award show, afholdt i Bremen Teateret i København. Her blev Rasmus nomineret til 4 ud af 11 awards, hvor han tog 2 af priserne med hjem.

Rasmus vandt kategorierne Årets stjerneskud og Årets serie med The Unicorn Show. Rasmus vandt igen to priser ved Guldtuben 2016, og er en af de mest sete og populære ”YouTuber” i Danmark.

Ved Guldtuben 2017 blev det til endnu en pris som året *Vlogger 2017* I forbindelse med foredraget på Generator, vil der være mulighed for et "meet'n'greet" samt at få selfies, autografer mv.

Arrangementet er for alle. Billetsalget foregår via Generators hjemmeside

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Det mener borgerne om mundbind-reglen: - Folk var begyndt at sløse

Ringkøbing-Skjern

Nu ryger de sidste to minkfarme: Niels Chr. Poulsen er nabo til det første coronatilfælde i Holstebro

Annonce