Annonce
Ringkøbing

For tre uger siden klappede kronprinsparret: Stjernenavn byder foråret velkommen på Generator

Med 20-årige Rud Aslak i front gæster bandet Barselona lørdag 6. marts næste år Generator i Ringkøbing. Billedet her er fra en koncert ved uddelingen af Kronprinsparrets Priser 2020 i slutningen af oktober i kulturhuset Værket i Randers. Arkivfoto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix)
Generator er ved at have en del af næste års program på plads. 6. marts gæster et af tidens store navne, Barselona, spillestedet i Ringkøbing.
Annonce

Ringkøbing: Da de i sommeren 2019 optrådte på Roskilde Festival, kvitterede musikmagasinet Soundvenue med fem anmelderstjerner.

Nu er de klar til at pejle retning mod Ringkøbing: Rud Aslak og Rasmus Theodor, der er de absolutte frontfigurer i det succesfulde band Barselona.

- Det er noget, vi har arbejdet på siden sommerferien, og vi er rigtig glade for, at det nu er lykkedes, siger Anton Bjerg, daglig leder på spillestedet Generator, hvor Barselona er hyret til at spille lørdag 6. marts næste år.

Anton Bjerg tilføjer, at spillestedet løbende modtager nyhedsbreve fra forskellige managementbureauer:

- Vi kigger på, hvad der er interessant, og så lægger vi billet ind nogle steder. Nogle gange viser det sig at være ren utopi, da de pågældende kunstnere kun ønsker at optræde på store koncertsteder.

Men så er der også de kunstnere, der kan se god mening i at stemme guitaren på mindre scener - som eksempelvis på Generator:

- De kommer ikke med den helt store festivalopsætning, og det behøver vi heller ikke, tilføjer Anton Bjerg.

Annonce

Mødtes på efterskole

Rud Aslak og Rasmus Theodor mødte ganske tilfældigt hinanden, da de i 2015 gik i henholdsvis 9. og 10. klasse på Ollerup Efterskole.

Året efter udgav det kreative makkerpar sangen 'Barcelona,' og siden har Barselona etableret sig som et træfsikkert navn, der især hitter hos ungdommen.


Jeg tror, at vi rammer dem, der er lidt under 50 med det her

Anton Bjerg, daglig leder af spillestedet Generator


Det ved Anton Bjerg godt:

- Vi prøver at sprede os lidt aldersmæssigt, hvad angår publikum. Jeg tror, at vi rammer dem, der er lidt under 50 med det her, siger chefen på Generator,  hvor Barselona 6. marts møder ind med et fem mand stort band.

Barselona udgav i midten af september albummet '1 dag er vi 1 minde', og halvanden måned senere optrådte gruppen ved Kronprinsparrets Priser 2020, der blev vist direkte på DR1.

Ringkøbing er den eneste by i Vestjylland, som får besøg af Rud Aslak og Rasmus Theodor på deres tidlige 2021-turné, der omfatter 12 koncerter fra 26. februar til slutningen af marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce