Annonce
Tarm

For lange fingre: To dømt for tyveri fra genbrugsbutik

De to mænd blev begge dømt for tyveri fra Standind i Tarm. Foto: Mads Dalegaard
Annonce

TARM: Genbrugsbutikken Standind i Tarm er jævnligt plaget af tyverier. Men de langfingrede slipper ikke altid af sted med det. For nyligt er to mænd blevet dømt for at have stjålet fra forretningen, der ligger ved Åboulevarden. En 30-årig mand besøgte i marts i år Standind i løbet af åbningstiden. Da låste han en branddør op, og om aftenen kom han tilbage for at gå ind ad den ulåste dør.

Han stjal en mejsel, som han ville bruge til at komme ind i et aflåst rum. Men, forklarede manden, da det gik op for ham, at det betød, at dørens ramme ville blive ødelagt, valgte han at fordufte igen. Han blev dog afsløret, og da han var i retten, tilstod han indbruddet. Det gav en dom på 14 dages betinget fængsel.

Annonce

Troede taske var affald

En 70-årig mand nægtede sig skyldig i at have stjålet en taske fra butikken. Det skete i november 2018, hvor en kvinde fik stjålet sin taske med indhold til en samlet værdi på 2382 kroner fra gulvet. Manden forklarede i retten, at han troede det var affald, så han samlede det op og smed det i en affaldspose.

Men episoden var blevet optaget på video, som blev vist i retten. Videoens indhold og mandens forklaring stemte ikke overens, og på den baggrund afviste retten mandens forklaring. Han blev derfor dømt for tyveriet. Dommen lød på seks dagbøder af 200 kroner, ligesom manden skal betale en erstatning på 1988 kroner til kvinden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Landbobanken sænker grænsen for negativ rente: Fra nytår betaler du minus 0,6 procent på al kontant opsparing over 100.000 kroner

Skjern

Gudstjenestet flyttet fra kirke til hal

Annonce