Annonce
Tarm

Forældre blev inviteret til Børneklub

Der var kaffe og saft til flot "Børneklubkage" bagt og pyntet til lejligheden af Oana Tutunaru. Pressebillede

Ådum: Børneklubben "Spilopperne" har haft forældrene inviteret til forældreaften i fællesstuen på Hjemmet. Lederne var klar med en god middag. Der blev fyldt op ved to lange borde, som var dækket til 35 tilmeldte.

Menuen stod på kødsovs, pasta og reven gulerodssalat. Der var god afsætning på den velsmagende mad, som blev nydt i hyggeligt selskab.

Herefter fik konsulent inden for de Folkekirkelige Børneklubber, Hanne Pedersen, Fiskbæk ordet. Hun var klar med lærred på stativet til præsentation af aftenens bibeltekst.

Hanne Pedersen genfortalte beretningen, og der blev fyldt på lærredet med personer, mens hun beskrev, hvordan mennesker søgte Jesus for at få hjælp til sygdom og problemer. De blev hjulpet og velsignet.

Børn og ledere sang et par sange, inden der var kaffe og saft til flot "Børneklubkage" bagt og pyntet til lejligheden af Oana Tutunaru. Børneklubben holdes hver torsdag eftermiddag. Sidste gang i år er torsdag 5. december, hvor emnet er "Vi hører om jul".

Bodil

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce