x
Annonce
Videbæk

Foråret nærmer sig: 250 lokale gymnaster tager gulvet

Årets gymnastikopvisning i Videbæk nærmer sig. Krydset i kalenderen skal sættes 28. marts. Arkivfoto: Mads Dalegaard

VIDEBÆK: Man ved, at foråret snart er på vej, når de lokale gymnastikforeninger gør klar til at lave deres opvisninger for at runde sæsonen af. I Videbæk skal man sætte kryds i kalenderes lørdag 28. marts, hvor VGU om formiddagen sender 250 lokale gymnaster på gulvet i idræts- og fritidscentret, ligesom to gæstehold vil viser deres kunnen.

De yngste gymnaster på et til fire år begynder sammen med deres forældre, hvorefter Dans & Rytme-pigerne tager over. Mix Motion, 6920 Junior Spring & Rytme og Linedanserne fortsætter indtil pokaloverrækkelsen, hvorefter Pigespringerne går på gulvet. Mejdal-Halgård Mix viser spring og rytme, inden det lokale Drengespring og Frøkener & Fruer tager over. Lomborg Gymnastik & Idrætsefterskole runder forårsopvisningen af. Men festlighederne fortsætter dog med dilettant, fællesspisning og dans i forsamlingshuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Unfair at A-kassemedlemmer behandles dårligere end selvstændige

Læserbrev: I kølvandet på coronavirussen har regeringen og Folketinget handlet effektivt: Den ene hjælpepakke har afløst den anden. I 3F er vi særligt glade for trepartsaftalen, der sikrer mange lønmodtagere deres job. Desværre melder mange nye sig hele tiden ledige. De ikke-forsikrede selvstændige har allerede fået deres hjælpepakke. Nu har vi også brug for en, der sikrer de forsikrede lønmodtagere en bedre dagpengesats. Siden statsminister Mette Frederiksen valgte at lukke Danmark ned, er der kommet 79 ekstra ledige i 3F Ringkøbing-Skjerns A-kasse. Det svarer til en stigning på 26,2 procent! Det er 79 lønmodtagere, der går væsentligt ned i indtægt som følge af coronapandemien. De lønmodtagere har krav på den samme beskyttelse som selvstændige, der er ramt af krisen. De selvstændige kan få en understøttelse på op til 23.000 kroner om måneden. Sådan skal det være. Desværre kan forsikrede medlemmer af 3F og andre A-kasser højst få ca. 19.000 kroner, som er den maksimale dagpengesats. Det er unfair, at medlemmer der solidarisk hver måned indbetaler til en A-kasse for at sikre sig mod løntab, får mindre end dem, der ikke betaler. Derfor bør der indføres et tillæg til de forsikrede lønmodtagere. Helt konkret skal satsen stige med en tredjedel af det nuværende beløb, hvilket betyder, at forsikrede vil få en sats på ca. 25.000. Højreorienterede debattører fra bl.a. Cepos har kritiseret forslaget, fordi de mener, at det vil være svært at rulle tilbage og giver et incitament til at gå arbejdsløs. Det giver ingen mening, fordi forslaget kun er målrettet coronakrisen og arbejdsløsheden er uforskyldt. Desuden kender jeg ikke nogen af mine medlemmer, der har lyst til at gå arbejdsløse. Ligesom de selvstændige, der har tabt deres livsgrundlag, ønsker ledige 3F’ere også kun at vende tilbage til deres arbejde. Ingen skal gå fra hus og hjem som følge af denne krise. Den øgede sats vil samtidig sikre, at efterspørgslen øges. Vi skal stå sammen i den svære situation. Derfor skal de ledige lønmodtagere også have ekstra hjælp!

Ringkøbing-Skjern

Fra frontlinjen: Restriktioner betyder kreative metoder - baby vejet på køkkenvægt

Annonce