Annonce
Tarm

Folkgruppen Shamrock i Mejeriet

Folkgruppen Shamrock serverede en blanding af irske, skotske og egne numre. PR-foto

Tarm: Endnu en gang åbnede Mejeriet i Tarm sine døre for et musikalsk arrangement. Og for første gang siden renoveringen, der påbegyndtes i sommer, blev den nye indgang taget i brug.

Denne aftens koncert var med folkgruppen Shamrock, som serverede en blanding af irske, skotske og egne numre bundet sammen af den vestjysk lune.

Der var sentimentale numre med den helt særlige irske lyd, der udtrykker længslen, udlængslen, flugten fra de hårde livsvilkår, der er en del af Irlands historie.

Men der var også de livlige riverdance numre, og lidt obskøne sange, der giver et indtryk af, hvordan irerne håndterede livets barske sider, en dobbelthed, der vidner om et stovt folk.

Shamrock nåede ud over scenekanten og formåede at skabe en stemning med fællessang og en interaktion med publikum, så det giver gåsehud på den gode måde, lød det i en beretning fra publikum, som også var begejstrede for gruppens virtuose violinist.

Annonce
Der var god interaktion med publikum i Mejeriet i Tarm, da Shamrock gav koncert. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Jeg kommer snart på besøg: Vi er nødt til at hjælpe hinanden

Læserbrev: Jeg er beæret over, at de lokale håndværksvirksomheder har sagt ja til, at jeg skal stå i spidsen for Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland. Der venter mange opgaver forude. Vi skal fortsætte med at prioritere erhvervsvenligheden i vores lokale kommuner, og vi skal fortsætte det lange seje træk med allerede i folkeskolen at vise eleverne de mange muligheder, en erhvervsuddannelse giver. Ringkøbing, Struer, Skive og Holstebro gør en stor indsats i det partnerskab, kommunerne har med Dansk Byggeri. Jeg håber, at også Lemvig, Viborg, Herning og Ikast-Brande vil støtte op om den dagsorden og indgå en partnerskabsaftale med os. Hvis vores lokale virksomheder også i fremtiden skal kunne finde deres medarbejdere i nærområdet, er vi nødt til at hjælpe hinanden. Både nu og i fremtiden vil den grønne dagsorden også komme til at påvirke alt fra vores hjem til vores arbejdspladser, og her spiller vores lokale bygge- og anlægsvirksomheder en stor rolle. Der skal bygges mere bæredygtigt, der skal energirenoveres, så vi bruger så lidt energi som muligt, og både maskiner og byggematerialer skal have mindst mulig CO2-udledning. Jeg håber, at kommunerne vil tage de første skridt og være med til at sætte skub i den grønne udvikling i Midt- og Vestjylland. Og politikerne på Christiansborg skal sørge for de rigtige rammer, der gør det muligt og attraktivt for både kommuner og private at følge den grønne sti. Jeg glæder mig til at komme rundt i Midt- og Vestjylland og møde både borgmestre, kommunaldirektører, embedsmænd lærere, elever og virksomheder. Jeg ser frem til, at vi både lytter til hinanden og hjælper hinanden med at sikre, at vores lokalområde også i fremtiden vil være attraktivt for både virksomheder og borgere.

Annonce