Annonce
Ringkøbing-Skjern

Folkets røst: Feriepengene har det bedst i lønmodtagernes egne lommer

Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Skal-skal ikke...

Lige nu bliver der ganske givet talt på både fingre og knapper rundt om i mange vestjyske hjem. Skal man lade de indefrosne feriemidler blive stående, eller skal de tages ud og sættes til at "arbejde", som politikerne så gerne vil?

Beslutningen er ikke helt nem, for der er mange ting, der skal vejes op imod hinanden. Men de vestjyder, Dagbladet har talt med, synes at være enige om én ting: Pengene har det bedst i lønmodtagernes egne lommer.

Karoline Reenberg, lærer: - Jeg har besluttet at få dem udbetalt. Der er ingen grund til at lade dem stå. Jeg har lang tid til pensionsalderen, og som lærer har man en god pensionsordning Og når alt kommer til alt, er det mine penge, og jeg synes, de har det bedst i mine lommer.- Det er ikke sådan, at vi lige står med noget bestemt at bruge pengene til. Vi er bidt af at rejse, men det er jo ligesom ikke tiden til det lige nu! Så pengene vil nok blive brugt til at dække nogle "huller" og til at spare op til vor datters konfirmation næste år.Foto: Mads Dalegaard. Ritzau-Scanpix.
Jørgen Aas, halbestyrer: - Jeg har ikke 100 procent besluttet mig for endnu, om jeg skal trække dem ud, men jeg tænker, at det ender med, at jeg gør det. Vi har dog ikke snakket vildt meget om, hvad vi skal bruge pengene til, og vi har ikke noget, de er øremærket til.- Men det kan måske være noget med at rejse eller forbedringer i hjemmet. I alt fald vil jeg gerne have midlerne ud at arbejde.Pressefoto.
Anna Aas Jansen Rasmussen, ansat på kontor:  - Jeg har været lidt i tvivl, og stået og vaklet mellem skal-skal ikke, men det ender nok med, at jeg får pengene udbetalt.- Det er ikke sådan, at vi står lige her og nu og mangler dem, men vi har da overvejet at købe noget, der kan være med til at sætte gang i hjulene. Under alle omstændigheder mener jeg, at pengene lige så godt kan vokse på min konto som hos Lønmodtagernes Feriemidler.Foto Mads Dalegaard, Ritzau-Scanpix.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

108 millioner kroner skal sende Robotti ud i verden: Virksomhed med vestjyske rødder og fabrik i Lem tiltrækker kæmpe investering

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre anbefalinger: Sådan får man udenlandske arbejdere til at slå sig ned i Vestjylland

Skjern Håndbold

Mathias Gidsel kan få debut på A-landsholdet: Tre spillere med Skjern-relation skal spille Danmark til EM

Annonce