Debat

Folkemøde: Kommunen ødsler dine penge væk!

De 400.000 kroner om året, som kommunen har afsat til Folkemødet de næste fire år, skal blandt andet bruges til at hyre Folkekibet til events, som det er sket gennem flere år

Læserbrev: 23. januar kunne man i Dagbladet Ringkøbing-Skjern, læse at erhvervs- og vækstudvalget i Ringkøbing-Skjern kommune har besluttet at afsætte 1,2 millioner skattekroner, til at sikre deltagelse i Folkemødet på Bornholm de kommende tre år. Altså 400.000 kr. om året.

Det er en væsentlig stigning i forhold til de seneste to år, hvor prisen i 2016 var ca. 270.000 kr. og i 2017 ca. 355.000 kr.

Dette på trods af at Ringkøbing-Skjern Kommune sidste år var den kommune, foruden København og Bornholm, som brugte flest penge på Folkemødet.

Det er en forrykt indstilling at have til andre menneskers penge, at tillade sig at ødsle dem væk, på at sende en flok byrådspolitikere og en skonnert til en politisk sommerlejr på Bornholm, som nok bedst kan betegnes som en Roskildefestival for DJØF'ere.

Det skal samtidig tages i betragtning, at man de seneste to år har brugt flere penge end forventet, så hvad den endelige regning for Folkemødet 2018-20 ender på, tør jeg ikke forestille mig.

En ting er dog sikker. Pengene var givet bedre ud, hvis de blev brugt på infrastrukturen eller kernevelfærden i kommunen.

0/0
Annonce
Leder For abonnenter

Begyndelsen på et smukt venskab

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Det er ganske gratis at sige ja til at gøre en forskel

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte