Annonce
Skjern

Fodboldskole i Hover blev en succes

De store prøvede en alternativ form for fodbold på årets fodboldskole. Pressebillede
Annonce

HOVER: Ofte kan ventetiden virke uendelig lang, når man glæder sig eller er spændt på noget, man skal. Når oplevelsen så endelig sker, føles det som man knipsede med fingrene og vups var det ovre.

Sådan var det ikke helt med årets fodboldskole i Hover-Torsted, der netop er afviklet. I år var der lavet et stort forarbejde med mange forholdsregler på grund af corona.

Trods den travlhed og alle de nye tiltag var spændingen og glæden heldigvis den samme som altid, da børnene ankom første dag på fodboldskolen.

Ugen startede lidt våd, da der kom nogle ordentlige regnskyl de første dage, men med mulighed for at dele børnene i hallen og i forsamlingshuset gik det fint.

Trænerne og børnene var jo også seje og trænede selvfølgelig også i regnvejr. Der var tid til fordybelse i en masse fodbold, hvor noget blev øvet og nye øvelser blev lært.

Der var besøg af en fodboldmagiker, der kunne alle mulige fede tricks med bolden og som prøvede at lære nogle af dem fra sig.

Det store hold tog en eftermiddag på tur til Vestjysk Paintball, hvor de prøvede at spille Bumper Ball, der er store oppustelige bolde, man kravler ind i og spiller kamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Hun jagter værtshusgæster og sporty vestjyder: Sidsel finder statister til krimiserie på vestkysten

Annonce