Annonce
Ringkøbing

Fodbold støtter håndbold

<p>Lars Bræmer fra Ringkøbing Fodbold til højre er i gang med smugtræningen, så han kan cykle nogle penge ind til Skjern Håndbold, der har sendt salgschef Søren Ostersen som indpisker. Privatfoto: Henrik Olesen</p>

Ringkøbing Fodbold og Skjern Håndbold arbejder gerne sammen. Et nyt eksempel er Ringkøbing Fodbolds deltagelse i Skjern Håndbolds store spinningarrangement lørdag den 7. februar.

Annonce

Ringkøbing Fodbold og Skjern Håndbold arbejder sammen om Rock i Ringkøbing, Skjern Håndbold støttede op om Ringkøbing Fodbolds arrangement med Jan Gintberg, og nu får det fine samarbejde en ny dimension.

Denne gang er det Ringkøbing Fodbold, der bakker op om et af Skjern Håndbolds store arrangementer.

»Vi fik en henvendelse, om vi kunne have lyst til at deltage i Skjerns spinningarrangement lørdag den 7. februar, og det sagde vi selvfølgelig ja til,« fortæller Ringkøbing Fodbolds sponsor- og eventchef Lars Bræmer.

Så Lars Bræmer har været ude i sit netvæk og finde sponsorer, som godt kunne se en idé i at støtte på tværs af klubberne.

»Og det er jeg meget taknemmelig for. Det betyder, vi kan cykle et meget pænt beløb ind til Skjern den dag. Jeg synes, det er flot, at en stribe af vore gode sponsorer på den måde kan være med til at nedbryde de grænser, der er mellem byerne og klubberne i kommunen,« siger Bræmer.

Han bakkes op af Skjern Håndbolds salgschef Søren Ostersen.

»Det her er bare et nyt eksempel på vores samarbejde. Det er dejligt, at vi kan udvide på den front. Det her nedbryder nogle grænser og sender et signal om, at vi ikke ser hinanden som konkurrenter men som samarbejdspartnere til gavn for eliteidrætten i hele kommunen,« siger Søren Ostersen.

Lars Bræmer lægger ikke skjul på, at Ringkøbing Fodbold selvfølgelig ikke gør det her for deres blå øjnes skyld.

»Vi gør det for at støtte Skjern Håndbold. Men vi gør det også for at synliggøre os selv i Skjern-området. Vi ser os selv som hele kommunens fodboldflagskib, og det håber jeg, vi kan vise for mange flere ved at deltage i spinningarrangementet. Det her skulle gerne være en åbning for os, så vi kan få endnu mere opbakning til Ringkøbing Fodbold, samtidig med vi støtter op om Skjern Håndbold,« siger Lars Bræmer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Vi skal sikre det frie ord meget bedre

Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Hosteklinikker skal aflaste børnelæger med coronaprøver

Skjern

Ung narkobilist snuppet i Skjern

Annonce