Annonce
Ringkøbing

Flyttedag for to Ringkøbing-virksomheder: Stenhuggergården og FTZ får facade ud mod Herningvej

Det er her på denne plads, Per Green er ved at opføre nye lokaler til Stenhuggergården. Også den gamle Sanistål-bygning til højre får en makeover. Den skal huse FTZ. Foto Poul Osmundsen.
Per Green er i øjeblikket ved at bygge nye lokaler til Stenhuggergården, mens den gamle Sanistål-bygning lige ved siden af får ny beklædning, og bliver sat i stand, så FTZ, der sælger reservedele, autodele og værktøj, kan flytte ind.
Annonce

RINGKØBING: Der er for tiden masser af aktiviteter i det område mellem Herningvej og Birkmosevej i Ringkøbing, der ligger mellem Thybo Biler og Guld & Rod.

Her er ejendomsudvikler Per Green nemlig ved dels at istandsætte den gamle Sanistål-bygning, der skal overtages af FTZ, dels at bygge nye lokaler til Stenhuggergården.

- Vi bygger nye lokaler til Stenhuggergården, der jo skal flytte fra lokalerne på Nordre Ringvej, fortæller Per Green.

- Der bliver cirka 200 kvadratmeter under tag og 150 kvadratmeter udstillingslokaler. Ydervæggene bliver beklædt med naturskiffer, så det kommer til at se rigtig pænt ud. Meningen er, at Stenhuggergården skal flytte ind, så snart byggeriet står færdig. Jeg forventer, at vi vil være færdige i løbet af forsommeren, siger Per Green.

Flytningen af Stenhuggergården er en følge af det projekt, som Per Green ønsker realiseret på den grund, han ejer ved Kuben.


Først og fremmest, fordi vi får bedre plads, men også fordi beliggenhed ud mod Herningvej er bedre for os.

Johnni Kristensen, afdelingsleder, FTZ Ringkøbing.


Ud over en Rema 1000 skal der her være plads til Guld & Rod samt tre yderligere butikker, mens Bolighuset skal flyttes fra de nuværende lokaler ind i nybyggede lokaler på den grund, hvor Stenhuggergården i dag ligger.

Annonce

FTZ flytter også

FTZ Ringkøbing er en del af den landsdækkende kæde, der forhandler reservedele til hele den danske bilpark. Desuden sælger virksomheden værktøj og forskellige forbrugsvarer, typisk relateret til de produkter, et værksted bruger i det daglige.

Indtil nu har FTZ Ringkøbing ligget på Birkmosevej 15, men afdelingsleder Johnni Kristensen lægger ikke skjul på, at han og hans folk glæder sig til at flytte.

Stenhuggergårdens nye byggeri skal stå klar til forsommeren. Foto Poul Osmundsen.

- Først og fremmest, fordi vi får bedre plads, men også fordi beliggenhed ud mod Herningvej er bedre for os, siger han.

Johnni Kristensen peger på, at de nuværende lokaler ikke er helt velegnede.

- Vi får mere regulære rammer, ikke mindst får vi bedre højde på bygningen, end vi har nu. Det glæder vis os til. Planen er, at vi flytter til de nye lokaler den 19. marts, siger han.

Lige nu har Per Greens folk travlt med at renovere bygningen, der skal huse FTZ. Blandt andet får den ny yderbeklædning, så den falder fint i med det øvrige byggeri i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce