Annonce
Debat

Flytning og finalist: Bedre måder at bruge 25 millioner på

Fjordlisten ville ikke have sagt ja til at bruge 25 millioner på at flytte kommunens afdeling Vej og Park. Billedet her viser dog ikke en af vejene i Ringkøbing-Skjern Kommune. Arkivfoto: Lene Sarup
Annonce

Læserbrev: Havde Fjordlisten fortsat været repræsenteret i byrådet, havde der været én mere, der havde stemt imod at bruge 25 millioner kroner til flytning af vej- og parkafdelingen.

Det er svært at finde ud af, hvor afkastet på de 25 millioner kroner til flytningen er! Man bruger forhåbentlig ikke 25 millioner kroner på en flytning uden en fornuftig tilbagebetaling.

Er der bare 25 millioner kroner, man ikke ved, hvad man skal bruge til, eller skal de stå placeret her, for at Søren Elbæk kan overføre dem til skoleområdet, når rapporten fra Skolestrukturudvalget foreligger i byrådet?


Er der bare 25 millioner kroner, man ikke ved, hvad man skal bruge til


Ringkøbing-Skjern Kommune er finalist i European Green Leaf i 2021 for kommuner med et indbyggertal på mellem 20.000 og 100.000.

Ringkøbing-Skjern Kommune markedsfører sig som Naturens Rige, så nogle af pengene kunne bruges på naturen og den grønne omstilling i Ringkøbing-Skjern Kommune, andre på områder, der ville gøre det bedre for kommunens borgere at bo i Ringkøbing-Skjern Kommune eller endog tiltrække nye borgere til vores kommune.

Af gode grunde kender vi ikke forløbet i budgetforhandlingerne, da Fjordlisten ikke var repræsenteret.

Men I kan være sikre på, at Fjordlisten har mange gode forslag til, hvor de 25 millioner kroner ville kunne gavne borgerne i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Debat

Problemulve har helt frit spil blandt husdyr

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Annonce