Annonce
Ringkøbing-Skjern

Flydtkjær står til genvalg trods DF-tilbagegang

Ifølge Altinget ligger Dennis Flydtkjær (DF) lunt i svinget til et genvalg. For fire år siden fik han godt 9.000 personlige stemmer. Arkivfoto: Ida Guldbæk Arentsen/Scanpix
Folketingsmedlem Dennis Flydtkjær, (DF), får ifølge Altingets analyse ingen problemer med at blive genvalgt, selv om hans parti står til mere end en halvering.

Ringkøbing-Skjern: Dansk Folkepartis folketingsmedlem Dennis Flydtkjær behøver ikke at frygte at blive arbejdsløs efter det kommende folketingsvalg.

Ifølge en analyse udarbejdet af professor i statskundskab Kasper Møller Hansen for Altinget er Flydtkjærs mandat i Vestjyllands Storkreds nemlig ikke i fare, selv om hans parti står til at miste 15 af sine 37 pladser i Folketinget.

Partiet må ifølge meningsmålingerne vinke farvel til ét af sine tre mandater i det vestjyske. Flydtkjær blev sit partis absolutte topscorer i kredsen med flere en 9.000 personlige stemmer ved valget for fire år siden.

Det betyder ifølge Altinget, at han ligger lunt i svinget til et genvalg. Det gør Christian Langballe også, mens analysen peger på, at Karina Due har udsigt til at miste sin plads i Folketinget.

Dennis Flydtkjær har i mange år været opstillet i Ringkøbing-kredsen. Han er oprindeligt fra Videbæk, gift med Rikke fra Ringkøbing. Parret bor med deres tre børn i Snejbjerg.

Flydtkjær har denne valgperiode blandt andet været sit partis skatteordfører.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark For abonnenter

Frivillige foreninger kan blive fritaget for affaldsgebyr på genbrugspladser

Annonce