Annonce
Fodbold

Flot sejr til BK Klitten i Give

Mathias Hansen scorede til 2-0 for BK Klitten, da de vandt 2-1 i Give tirsdag aften. Arkivfoto
BK Klitten spillede og kæmpede godt, og det gav sejr på 2-1 ude over Give i serie 3. I serie 4 vandt både Ringkøbing IF 3 og Tarm IF sikre sejre.

Serie 3 pulje 32

Give-Klitten 1-2

0-1 efter 48 minutter ved Jeppe Bækbo på oplæg fra Frederik Backs.

0-2 efter 76 minutter ved Mathias Hansen spillet fri af Jeppe Bækbo i godt kontraangreb.

1-2 efter 90 minutter.

- Vi spillede en rigtig god kamp mod en stærk modstander. Indstillingen var god, og spillet var i top. I første halvleg var der store chancer til begge sider. Vores målmand Henrik Jespersen reddede blandt andet en friløber til Give. Det var et godt tidspunkt at komme foran 1-0 på lige efter pausen. Give pressede selvfølgelig på, men da vi kom på 2-0, var kampen afgjort, fortalte Klittens træner Carsten Olesen meget tilfreds.

Serie 4 pulje 60

Vinding-RIF 3 1-5

0-1 efter ti minutter ved Anton Noer Nielsen efter småspil med Mads Dalgas.

0-2 efter 33 minutter ved Jeppe Frydenvang Madsen.

0-3 efter 43 minutter ved Jeppe Frydenvang Madsen.

0-4 efter 60 minutter ved Emil Drest.

1-4 efter 71 minutter.

1-5 efter 82 minutter ved Søren Rømer.

- Når vi kan samle så godt et hold som i aften, så har vi altså ikke problemer. Vi spillede en meget fin kamp. Bolden kørte godt rundt i egne rækker, og vi skabte mange chancer. Der var ingen tvivl om den sejr, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

Serie 4 pulje 77

Tarm-Ansager 4-2

1-0 efter ti minutter ved Kristian Bank Vestergaard.

1-1 efter 30 minutter.

1-2 efter 39 minutter.

2-2 efter 43 minutter ved Jesper Skak på godt oplæg fra Michael Pedersen.

3-2 efter 67 minutter ved Michael Pedersen på en aflevering fra Dennis Poulsen.

4-2 efter 75 minutter ved Mikkel Præst på oplæg fra Dennis Doni Møller Sørensen.

- Der var godt nok knald på den kamp med masser af fysik og tempo. Ved 1-0 ramte både Jesper Skak og Simon Christiansen overliggeren. Senere i kampen rammer vi overligger og stolpen to gange. Ansager havde også deres chancer, og de kunne godt være kommet på 3-1, men målmand Rasmus Damholt Christensen reddede flere gange. Vi fik to store chancer, inden vi fik udlignet. Efter 2-2 var Ansager helt færdige, og vi kunne have vundet større. Dejligt med tredje sejr i træk, fortalte Peter Kirchhecker.Flot

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Overforbrug: Mere genbrug af plastsække og -poser

Læserbrev: I et svar til mig fra Ringkøbing-Skjern Kommune fremgår, at man fremover vil ændre instruks, vedrørende plastsække og –poser, idet der nu på kommunens genbrugspladser bliver skiltet med opfordringen: 'Tøm plastsække og -poser, så de kan genbruges'. Som jeg tidligere har været inde på, er det et stort overforbrug / plastsvineri med blandt andet plastsække, der finder sted. Og så er genbrug af plastsække en vej til formindskelse heraf. Borgmester Hans Østergaard har tidligere, i brev til mig, takket mig for min indsats på området og skriver videre: ”Jeg er overordnet helt enig med dig i, at vi skal være meget opmærksomme på plastproblematikken, og finde løsninger på denne”. En af disse løsninger er at genbruge plastsække. Og det er da skønt, at Ringkøbing-Skjern Kommune er de første, der går ind for genbrug af plastsække og –poser. Der er trods alt, på landsplan, også en stor besparelse herved. Der kører p.t. en kampagne på tv der hedder: ”Plant et træ for 20 kroner”. Ifølge Danmarks Statistik er der cirka 2,7 millioner husstande i Danmark. Hvis alle kommuner går ind for ideen om at genbruge plastsække, ville landets borgere på årsbasis, efter mine beregninger, kunne spare cirka 150 millioner kroner. Og det kunne der så plantes cirka 7,5 millioner træer for. Og jeg tror, at alle er enige i, at der er mere brug for at plante træer end for et unødvendigt stort forbrug af plastsække og –poser.

Ringkøbing For abonnenter

Fælles opråb fra fire rektorer: Elever arbejder alt for meget

Annonce