Annonce
Erhverv

Flot modtagelse af Ringkøbings nye webshop

- Der er ingen tvivl om, at vi også med det her initiativ, er med til at understrege, hvor god en handelsby, Ringkøbing er. Hvor vigtigt det er, at vi understøtter de lokale handlende, de lokale arbejdspladser og det lokale foreningsliv, siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.
- Det er nu, vi skal rykke sammen i bussen lokalt og være med til at sikre overlevelsen for det lokale handelsliv, vi alle inderst inde ønsker, også er der efter Corona-krisen, siger købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Ringkøbing: Fredag sendte Ringkøbing Handelsforening en ny webshop i luften, der skal være med til at holde så meget handel som muligt hos de lokale butikker under Corona-krisen.

Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen er ovenud tilfreds med premieren.

- I løbet af de første seks timer fik vi godt 60 ordrer ind fra lokalområdet. Henover weekenden er det kommet 120 ordrer. Det må sige at være flot for et initiativ, der er stablet på benene på få dage, slår han fast.

Han håber på en stigende opbakning til den nye webshop de kommende dage og uger.

- Der er ingen tvivl om, at vi også med det her initiativ, er med til at understrege, hvor god en handelsby, Ringkøbing er. Hvor vigtigt det er, at vi understøtter de lokale handlende, de lokale arbejdspladser og det lokale foreningsliv, der nyder godt af den lokale sponsorstøtte året igennem. Det er nu, vi skal rykke sammen i bussen lokalt og være med til at sikre overlevelsen for det lokale handelsliv, vi alle inderst inde ønsker, også er der efter Corona-krisen, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Ringkøbing Handelsforening har søsat flere initiativer de seneste uger.

- De handlende gør alt, de kan for at komme kundernes aktuelle behov i møde. Man kan handle i de fysiske butikker, der er åbne. Man kan bestille via vores nye webshop og så kan man herudover få det hele bragt ud. Både det man køber i de fysiske butikker og i webshoppen. De handlende kan næsten ikke gøre mere, og nu er det så op til forbrugerne at kvittere ved at handle lokalt, påpeger Jacob Muldkjær Rasmussen.

Den nye webshop findes på ringkoebing.dk/shop.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce