Navne

Flot kollegapris til Morten Meldgaard

Morten Meldgaard, privatassurandør i Tryg, fik for nylig en af 10 medarbejderpriser i forsikringskoncernen. I Tryg-koncernen er der ansat 3300 medarbejderer. Privatfoto

Morten Meldgaard fra Skjern har fået en flot pris i Tryg.

Skjern: Morten Meldgaard har fået det såkaldte "Personale- og Pensionslegat" hos forsikringskoncernen Tryg.

Prisen, der også kunne kaldes "Årets Kollega" tildeles hvert år otte til ti medarbejdere, der har ydet en særlig arbejdsindsats, eller som på anden måde har bidraget til at fremme en positiv udvikling af Tryg. I Morten Meldgaards tilfælde gives prisen også for den indstilling til arbejdslivet han har, som far til en handicappet dreng, der også kræver - og får - opmærksomhed.

- Det er klart, at jeg er meget stolt over den anerkendelse, der ligge i prisen. Det er sjældent at denne pris gives til en assurandør, da vi er meget ude i "marken", og ikke så synlige på et stort kontor, siger 40-årige Morten Meldgaard, der selv har kontoradresse i Herning.

Morten Meldgaard har været 15 år i Tryg. Han er tillidsmand for 31 kolleger i assurandør- og kundeforeningen i Tryg. Derudover arbejder han med intern uddannelse og medarbejderudvikling, ligesom han er ekstern foredragsholder på IBA i Kolding.

- Tryg er en helt fantastisk virksomhed, som jeg er umådelig stolt af, at være en del af igennem mange år. Jeg gør mig meget umage med at finde den rette balance mellem et godt og sundt arbejds- fritids og familieliv, siger Morten Meldgaard.

I sin frihed er han formand for Skolebestyrelsen på Kirkeskolen i Skjern, og medlem af Skolebestyrelsen på Skjernåskolen. Han er også formand for Folkeskolernes samråd i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Morten Meldgaard er gift med Julie, og parret har de to drenge; Jonathan på 11 år og Benjamin på 13 år.

Brødtekst

0/0

Tophistorier

Annonce
Mindeord For abonnenter

Kaj Munks organist er død: Stadil har mistet Fru Stinus

Annonce
Annonce
Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Navne

Ny regionskonsulent i Dansk Byggeri Midt- og Vestjylland

Tophistorier

Navne

Præst på hospice: Påskeugen kan noget særligt

Navne

Guldkonfirmation i Lønborg Kirke

Jubilæum

Jubilar har lavet omkring 2000 regnskaber

Jubilæum

Pludselig er der gået 40 år

Navne

Skjern-præst blev Årets Teolog 2019