Annonce
Ringkøbing-Skjern

Smadrede postkasser og vinduer: Flere tilfælde af hærværk nytårsaften

Nytårnat bød på flere tilfælde af hærværk. Arkivfoto: Morten Stricker


Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Selvom nytårsaften og -nat forløb relativt rolig i Ringkøbing-Skjern, har der alligevel været tilfælde af hærværk.

Foruden syv tilfælde af sprængte postkasser blev en parkeret bil på møllegade i Tim i løbet af nytårsnat ridset med en spids genstand på samtlige sider og på taget. Ifølge politiets oplysninger er der ingen mistænkte i øjeblikket.

Samme nat blev et hus på Hülkesvej i Videbæk udsat for endog ret kraftigt fyrværkeri. Her er, hvad man antager har været et kanonslag, gået af og har ødelagt to vinduer i kælderen på huset, ligesom en udendørs lampe er revet ned.

Fyrværkeriet har også betydet, at en parkeret bil hos naboen har fået ødelagt sin baglygte og baksensor.

Også på Bredgade i Lem blev en parkeret personbil beskadiget efter nærkontakt med fyrværkeri. Ifølge lokalpolitiets oplysninger havde man her lagt et kanonslag på bilens forrude med det resultat, at ruden blev ødelagt.

Det var dog ikke den eneste rude, der blev ødelagt nytårsnat.

Hos Videbæk Idrætscenter har ukendte gerningsmænd sat et stykke fyrværkeri i klemme mellem et udendørs askebægre og et vindue hos idrætscenteret med det resultat, at vinduet er blevet ødelagt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Landsbyer arbejder videre med friskoleplaner: - Vi kommer til at stå dårligt uden skole

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Tre fodboldhold i Ringkøbing IF påvirket af corona - en spiller er testet positiv

Annonce