Annonce
Hvide Sande

Flere måtte udgå: Surfere fik vabler i hænderne, da fjorden viste tænder under stævne

Vinden gav surferne en udfordring i weekenden ved Noerstick Waterz Windsurfing Race i Hvide Sande. Pressefoto: Brian Engblad
Annonce

Hvide Sande: Det store vandsportsstævne Waterz, der plejer at finde sted i Hvide Sande hvert år i det tidlige efterår, er som så meget andet ikke at finde i sin oprindelige form i år på grund af coronaen.

Virussen har dog ikke været nok til at holde vandhundene på land, og i weekenden mødtes en flok surfere derfor til hygge i Waterz-regi.

De 40 surfere i alle aldre, der lørdag deltog i Noerstick Waterz Windsurfing Race i Hvide Sande, fik sig en kæmpe oplevelse, da Ringkøbing Fjord viste tænder.

- Vinden var med os selvom den kom fra øst. Til gengæld var den kraftig og det satte nogle af deltagerne på en hård prøve. Selvom windsurfing jo har brug for vind, kan det næsten også blive for meget af det gode. Og vi lå lige på grænsen. Første race var på en time, og da surferne kom i land, var der flere der måtte udgå med vabler på hænderne af at holde fast på deres sejl ude på fjorden. Men alle tog det med højt humør, fortæller Katrine Kock Frandsen, projektleder for Waterz i en pressemeddelelse.

Der var tale om en god blanding af amatører og semiprofessionelle og sågar "surf-veteraner".

- Det blev det arrangement, vi havde drømt om, hvor surfere på tværs af alder og niveau, fik en fantastisk dag sammen på vandet. Det er noget af det Waterz kan og som vi også i fremtiden vil lave mere af, fortæller Katrine Kock Frandsen.

Vinder blev Danni Martin Jakobsen for Johan Søe og med Thorkil Kristensen Nielsen på tredjepladsen.

Waterz aktiviteterne blev afviklet med støtte fra Noerstick, Esmark Feriehusudlejning, Westwind Nord, Ringkøbing-Skjern Kommune, Nordea-fonden, Færchfonden, Hvide Sande Sømandshjem & Hotel, Hempel Fonden og Foreningen Havnen - Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

CORONAVIRUS

Live: Mundbind skal bæres i fitnesscentrene - men ikke under træning

Annonce