Annonce
Ringkøbing

Flere henvendelser til politiet om den forsvundne 23-årige kvinde

Dette billede af 23-årige Karen Kubel Rolighed fra Ringkøbing blev taget, da hun søndag eftermiddag gik ombord på færgen fra Rønne til Køge. Foto: Bornholms Politi
Flere af kvindens ejendele er fundet i en mulepose, da færgen efterfølgende vendte tilbage til Rønne mandag morgen. I muleposen fandt man kvindens tændte mobiltelefon og computer samt et par sko.

Bøvlingbjerg/Bornholm: Den 23-årige Karen Kubel Rolighed, der stammer fra Bøvlingbjerg, blev tirsdag eftermiddag efterlyst som forsvundet af Bornholms Politi, og der er stadig ikke afgørende spor efter hendes forsvinden.

Vagthavende ved politiet i Bornholm Jan Clausen kan fortælle, at der i løbet af dagen er kommet en del henvendelser, som politiet er i gang med at følge op på.

- Vi har desværre ikke fået konkrete henvendelser, og derfor opfordrer vi stadig alle til at henvende sig, hvis de har set den 23-årige kvinde eller ved, hvor hun eventuelt opholder sig, siger Jan Clausen.

Vagthavende kan også oplyse, at hun er set ombord på færgen, der sejlede mellem Rønne og Køge. Politiet er også i gang med at gennemgå forskellige overvågningvideoer, der måske kan være med til at afklare Karen Kubel Roligheds færden.

Hun har været borte siden søndag klokken 17.30, hvor hun blev set gå ombord på færgen, der sejlede fra Rønne til Køge.

Den 23-årige kvinde, der i dag bor i Ringkøbing, beskrives som værende 155 til 160 centimeter høj, kraftig af bygning, og hun har brunt, mellemlangt hår. Da Karen Kubel Rolighed rejste fra Bornholm, var hun iført en mørk striktrøje med firkantede lapper på ærmerne og noget hvidt på brystet samt hvide bukser med sort mønster. Hun medbragte en stor, rød vandrerygsæk.

Vagthavende fortæller, at man siden har fundet flere af kvindens ejendele i en mulepose, da færgen efterfølgende vendte tilbage til Rønne mandag morgen. I muleposen fandt man kvindens tændte mobiltelefon og computer samt et par sko.

Politiet anmoder borgere, der kan have set Karen Kubel Rolighed - eller måske har talt med hende - om at henvende sig til vagthavende ved Bornholms Politi. Dette kan ske via 114 eller på telefonnummer 5690 1448.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce