x
Annonce
Ringkøbing

Flere henvendelser til politiet om den forsvundne 23-årige kvinde

Dette billede af 23-årige Karen Kubel Rolighed fra Ringkøbing blev taget, da hun søndag eftermiddag gik ombord på færgen fra Rønne til Køge. Foto: Bornholms Politi
Flere af kvindens ejendele er fundet i en mulepose, da færgen efterfølgende vendte tilbage til Rønne mandag morgen. I muleposen fandt man kvindens tændte mobiltelefon og computer samt et par sko.

Bøvlingbjerg/Bornholm: Den 23-årige Karen Kubel Rolighed, der stammer fra Bøvlingbjerg, blev tirsdag eftermiddag efterlyst som forsvundet af Bornholms Politi, og der er stadig ikke afgørende spor efter hendes forsvinden.

Vagthavende ved politiet i Bornholm Jan Clausen kan fortælle, at der i løbet af dagen er kommet en del henvendelser, som politiet er i gang med at følge op på.

- Vi har desværre ikke fået konkrete henvendelser, og derfor opfordrer vi stadig alle til at henvende sig, hvis de har set den 23-årige kvinde eller ved, hvor hun eventuelt opholder sig, siger Jan Clausen.

Vagthavende kan også oplyse, at hun er set ombord på færgen, der sejlede mellem Rønne og Køge. Politiet er også i gang med at gennemgå forskellige overvågningvideoer, der måske kan være med til at afklare Karen Kubel Roligheds færden.

Hun har været borte siden søndag klokken 17.30, hvor hun blev set gå ombord på færgen, der sejlede fra Rønne til Køge.

Den 23-årige kvinde, der i dag bor i Ringkøbing, beskrives som værende 155 til 160 centimeter høj, kraftig af bygning, og hun har brunt, mellemlangt hår. Da Karen Kubel Rolighed rejste fra Bornholm, var hun iført en mørk striktrøje med firkantede lapper på ærmerne og noget hvidt på brystet samt hvide bukser med sort mønster. Hun medbragte en stor, rød vandrerygsæk.

Vagthavende fortæller, at man siden har fundet flere af kvindens ejendele i en mulepose, da færgen efterfølgende vendte tilbage til Rønne mandag morgen. I muleposen fandt man kvindens tændte mobiltelefon og computer samt et par sko.

Politiet anmoder borgere, der kan have set Karen Kubel Rolighed - eller måske har talt med hende - om at henvende sig til vagthavende ved Bornholms Politi. Dette kan ske via 114 eller på telefonnummer 5690 1448.

Annonce

Brødtekst

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lokalpolitiet: Her er helt vildt stille

Leder For abonnenter

Hold nu fast i den sunde fornuft

For mange af de, der har bevæget sig i sportsverdenen, erhvervslivet eller et helt tredje sted, er der noget, der aldrig bliver træls. Det er at komme ind i en god stime og være en del af et vinderhold. Succes avler som bekendt succes og giver samtidig en helt god fornemmelse i maven. Derfor er succes altid godt at have med, når der skal arbejdes videre mod nye mål. Forhåbentlig er det blandt andet succes og en god mavefornemmelse, vi alle sidder med, efter at statsministeren mandag klokken 17.30 igen tonede frem på tv-skærmen for at give en status på landets tilstand. Selv om ingen i disse tider kan sidde med armene langt oppe over hovedet, med årets skæveste smil og være en humørbombe, er der dog noget positivt, vi kan tage med i takt med, at påskedagene nærmer sig med hastige skridt. Danmark kan nemlig være på vej mod at blive åbnet stille og roligt op igen, når vi kommer om på den anden side af påskeferien, lød det forsigtigt fra Mette Frederiksen. Når det er sagt, er det ikke mærkeligt, at statsministeren samtidig slår fast, at en genåbning vil kræve, at vi på alle måder holder fast i den fornuftige opførsel, som langt de flest på flotteste vis har leveret de seneste uger. Så der er vel bare at gentage følgende, selv om det i virkeligheden bør sidde lige så fast i alles bevidsthed som resultatet af regnestykket 2x3: Stå sammen ved at holde afstand. Tænk, hvis de seks små ord kan være med til at overbevise Mette Frederiksen om, at vi danskere faktisk er et folkefærd, der med fornuft og omtanke kan snuppe en af de store sejre sammen. Og lige nøjagtig i april 2020 vil det være en af de sejre, der for mange vil stå skarpest i erindringerne, hvis vi ved at være snusfornuftige kan få lov til at gå på arbejde og sende børnene i skole igen efter påske. Det vil nemlig være et stort skridt på vej mod det Danmark, vi kender bedst. Så lad os stå sammen ved at holde afstand - og lad os holde fast i den sunde fornuft. Så kan du og jeg være med i den gode stime og en del af et hold, der kan hjælpe med at gøre hele Danmark til en vinder.

Annonce