Annonce
Ringkøbing-Skjern

Flere færdselsuheld: Slingrende trailer knækkede af ladbil og ramte personbil

Arkivfoto: Palle Herløv
En ladbil ramte en personbil med to voksne og to børn - og det var kun et blandt flere sammenstød på vejene torsdag.
Annonce

RINGKØBING-SKJERN: Det var bestemt ikke en sikker dag at befinde sig på de vestjyske veje torsdag. Ikke mindre end tre færdselsuheld fandt sted i løbet af dagtimerne.

Alvorligst så det ud på Ringkøbingvej ved Dejbjerg Plantage. Her kom en ladbil med en trailer i slinger. Det betød, at ladbilen endte i modsatte vejbane, hvor den ramte en personbil med to voksne og to børn. En person i personbilen kom til skade ved uheldet, dog ikke umiddelbart ikke alvorligt, oplyser politiet.

Det var imidlertid ikke enden på det uheld. Ved sammenstødet med personbilen knækkede ladbilens trailer nemlig af og bragede ind i endnu en personbil. Her kom ingen til skade, men uheldet betød, at den sydgående vejbane var spærret i et stykke tid.

Annonce

To uheld på fem minutter

Klokken 14.50 var den gal i krydset, hvor Kærbyvej møder Herningvej vest for Ringkøbing. Her kørte en kvinde ud fra Kærbyvej, men kvinden overså en cyklist, som kørte ind i siden på hendes bil.

Fem minutter senere - klokken 14.55 - skete et uheld i den anden ende af kommunen, da en tysk kvinde ville køre fra Lynevej ud på Esbølvej i Sønder Vium. Kvinden havde ubetinget vigepligt, men hun fortalte, at hun havde dårligt oversigt i krydset, så hun trillede frem for at skabe overblik. Dog fik hun bilens forende lidt for langt frem, for det endte med et sammenstød med en bil, der kom kørende på Esbølvej.

Ved begge de to sidstnævnte uheld skete kun materiel skade.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hvide Sande For abonnenter

Skuespillere nyder at filme i Hvide Sande: 'Vi er bare så glade for, at det gode vejr er kommet'

Annonce