Annonce
112

Flere brag: Postkasser udsat for hærværk

Der har været flere kanonslag-brag i Videbæk-området. Foto: Scanpix
Politiet forventer flere anmeldelser.
Annonce

RINGKØBING/SKJERN/VIDEBÆK: I Videbæk var der i weekenden en hel bølge af kraftige eksplosioner fra kanonslag, hvilket blandt andet kostede en bil og flere postkasser livet. Politiet har senere fået flere henvendelser fra folk, der har fået ødelagt postkasser.

Søndag aften anmeldte en beboer på Gyvelvænget en sprængt postkasse. Mandag aften fik en mand på Nr. Viumvej ved Egeris også sprængt sin postkasse. Det var vel at mærke anden gang. Den første blev sprængt lørdag aften og da manden mandag købte en ny og satte den op, smed hærværksmændene også et kanonslag i den.

- Vi regner faktisk med, at der kommer flere anmeldelser fra området, for der er meldinger om flere brag i tidsrummet, fortæller Bjarne Højgaard fra lokalpolitiet i Ringkøbing.

På Sdr. Ringvej i Ringkøbing er der også blevet ødelagt en postkasse. Postkassen, der ejes af Postnord, er dog af uvisse årsager blevet forsøgt brækket op natten til fredag.

I Skjern har der også været hærværk. Her har graffitimalere været på Østre Alle omkring midnat lørdag, hvor de har farvelagt trækasser, parkeringsskilte og nogle containere. Hærværket er dog videooptaget, og gerningsmændene er nogle spinkle unge mænd i hættetrøjer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce