Ringkøbing

Fjordgårdens Camilla vil øge erhvervsturismen

Camilla Bülow Nielsen er salgs- og marketingschef på Hotel Fjordgården. Når hendes drenge, der i dag er fire og seks år, bliver ældre, går hun efter at bestyre et hotel. Foto: Jørgen Kirk

Camilla Bülow Nielsen arrangerer konferencer og events på Hotel Fjordgården. Næste år håber hun at samarbejde mere med lokale virksomheder om at skabe mere erhvervsturisme.

Hvad er det første, du tænker på, når du møder på arbejde om morgenen?

Det er at få skrevet de nye ideer ned, jeg har fået i løbet af morgenens ritualer. Jeg arbejder meget i sammenhængskraften, da dette er vores største force i vores område. For jo bedre vi arbejder sammen på kryds af virksomheder, jo flere der kommer til området. Vores største konferencekonkurrent er vores afstand, da vi ikke ligger centralt.

Hvordan vil du betegne din karriereplan?

Jeg håber på at blive på Hotel Fjordgården så længe som muligt. Min drøm er at kunne udvikle events i større skala i foreningsregi og få nogle bestyrelsesposter, hvor man kan være med til at gøre en forskel og på den måde kunne tiltrække endnu større events til området. Men det må blive, når børnene bliver lidt større. Lige nu har jeg mulighed for at lave alt det sjove og ikke bare sidde med alt for meget af det praktiske.

Hvem eller hvad inspirerer dig?

Erhvervskvinderne inspirerer mig. På netværksmøderne kommer de tit med idéer, som jeg arbejder videre. Inspirationen kommer især fra de mennesker og aktører, jeg arbejder sammen med på forskellige projekter.

Hvem er dit forbillede?

Jeg har utrolig mange lokale forbilleder såsom Gitte Kjeldsen (byrådsmedlem, Venstre red.), Rebecca Molders (kulturkonsulent og byrådsmedlem, Venstre red.) og Lone Keilberg (smykkedesigner Ringkøbing red.). De er skridtet videre i forhold til at udvikle og promovere turismen og erhvervet i området, og de siger, hvad de tænker.

Hvad skal du have bidraget med, før du synes, at en arbejdsdag har været god?

Masser af idéer og sparring. Uden mine kollegaer ville vi ikke udvikle noget som helst. Jeg har brug for dem, og de har brug for mig, for at vi sammen kan udvikle Hotel Fjordgården.

Hvad har været din største arbejdsmæssige succes?

At jeg har fundet nogle anderledes måder at sætte fokus på Ringkøbing-Skjern som en erhvervs- og turismedestination. Ingen i Danmark har så meget grøn energi, som vi har. Det er værd at sætte fokus på. Det gør jeg igennem et samarbejde med Vestas og kommunens Energi 2020, hvor vi besøger de virksomheder, som er med til at skabe den grønne energi. Et andet potentiale er den synlige historie fra 2. verdenskrig, hvor folk kan få fortællingen ind under huden med alle sanser. De kan se, de kan føle, og de kan smage.

Hvad har været din største arbejdsmæssige nedtur?

Modgang for mig er noget af det der skaber størst kreativitet. Da vi havde udfordringer med at skabe tilslutning til vores koncerter på hotellet, måtte vi løse det. Vi var nødt til at tænke anderledes og endte med at skabe et fantastisk samarbejde med de andre koncertaktører i byen som for eksempel Generator og Rock i Ringkøbing.

Hvis 2019 skal blive et endnu bedre år for dig arbejdsmæssigt, hvad skal der så til?

Vi skal tænke mere på hinanden som partnere end konkurrenter og invitere hinanden indenfor. Vi har et væld at innovative virksomheder, som er en guldgrube for erhvervsturismen.

Camilla Bülow Nielsen

FaktaAlder: 32 år

Bopæl: Rindum.

Stillingsbetegnelse: Salgs- og marketingschef på Hotel Fjordgården.

Arbejdsopgaver: Ansvarlig for booking af værelser og selskaber samt at skabe arrangementer og konferencer.

Tidligere arbejdspladser: Arbejdet i København og Aarhus. Arbejdede som hotelbestyrer hos Hotel Vestjyden. Har arbejdet på Radisson-hotellerne og for Michelin-kokken Poul Cunningham på restaurant.

Uddannelse: Uddannet tjener og derefter serviceøkonom.

Privat: Gift med Morten. Sammen har de sønnerne Liam på 4 år og Noah på 6 år.

Camilla Bülow Nielsen håber på, at hun sammen med lokale virksomheder kan være med til at øge erhvevsturismen. Det er et af målene for 2019. Foto: Jørgen Kirk

Netværket Erhvervskvinder i Ringkøbing kårer for anden gang Årets Lokale Erhvervskvinde.

Prisen går til en kvinde, der viser mod og handlekraft og gør en forskel i sit arbejdsliv.

I år var 11 blevet indstillet til prisen. En jury har efterfølgende nomineret tre, som præsenteres i Dagbladet. Det sker 1., 2. og 3. november. Vinderen kåres 6. november i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Sidste år vandt Charlotte Buur Poulsen, direktør i Buur Invest, prisen.

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Ringkøbing For abonnenter

"Hvor er hampen?": Ringkøbing-par har hejst Christiania-flag over en del af haven

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte