Annonce
Videbæk

Fjernsynsulykke på genbrugsplads: Kvinde fløjet til Skejby i kritisk tilstand

Arkivfoto: Michael Bager
81-årig kvinde blev efter en ulykke på genbrugspladsen i Videbæk fløjet med lægehelikopter til Skejby Sygehus.
Annonce

Videbæk: Tirsdag eftermiddag skete en arbejdsulykke på genbrugspladsen i Videbæk, der desværre også involverede en ældre borger.

En 81-årig kvinde var på genbrugspladsen for at aflevere affald, mens to medarbejdere på henholdsvis 60 og 61 år var ved at håndtere et trådbur med brugte fjernsyn. Buret stod ovenpå et andet trådbur, men da de to medarbejdere arbejdede med det øverste, tippede det, og indholdet af gamle tv-apparater væltede ud.

Medarbejderne blev ramt henholdsvis over foden og i hovedet, uden der dog skete større skader.

Værre gik det med den ældre kvinde, der blev ramt af et fjernsyn i hovedet, hvorefter hun faldt omkuld og slog sig yderligere.

Annonce

Hastet til sygehus

Kvinde var så ilde tilredt, at en lægehelikopter blev tilkaldt, som fløj hende til Skejby Sygehus. Kvinde var i kritisk tilstand, da helikopteren ankom, og politiet havde onsdag morgen ikke nyt om den 81-åriges tilstand.

Da ulykken skete på genbrugspladsen og involverede medarbejdere, er der tale om en arbejdsulykke, og Arbejdstilsynet blev derfor tilkaldt for at undersøge hændelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

150 tilskuere blev krydset af på listen inden de kunne komme til pokalkamp mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold

Debat

Debat: Arbejdsløs journalist

Annonce