Annonce
Hvide Sande

Fiskeforretning køber røgeri på havnen: Vi skal have ansat 10-12 personer ekstra

I forbindelse med overtagelsen af Havnens Røgeri i Strandgade har indehaveren af Nordsø Fisk på Metheasvej, Niels Muff (t.h.), valgt at inddrage sin lillebror, Lars Muff, i ejerskabet af den samlede virksomhed i Hvide Sande. Foto: Nordsø Fisk
Søren Søndergaard har solgt Havnens Røgeri i Hvide Sande til Niels Muff, der i forvejen står bag virksomheden Nordsø Fisk lige i nabolaget.

Hvide Sande: Kunderne kommer ikke just i stimer for tiden, men når foråret forhåbentlig fortrænger coronaens lange skygger, skal der nok komme godt gang i kasseapparatet.

Den overbevisning har indehaveren af Nordsø Fisk på Metheasvej i Hvide Sande, 34-årige Niels Muff, der netop har opkøbt Havnens Røgeri lige i nabolaget i Strandgade:

- Det er klart, at når vi står og kigger ud af vinduerne og går en tur på havnen, kan vi jo godt se, at gaderne er tomme. Vi går og tripper og venter på, at foråret kommer, og at tingene bliver bedre, siger Niels Muff.

Annonce

Siden årsskiftet har der været lukket hos Nordsø Fisk, da butikken trængte til en større renovering, men fra mandag 8. februar er der atter folk bag disken.

Niels Muff forventer, at Havnens Røgeri er klar til genåbning til påske, der for alvor markerer starten på en ny sæson:

- Vi har nogle få ting, vi skal have renoveret derovre, ligesom vi også skal have vores it-systemer lagt sammen.

To forskellige butikker

På nuværende tidspunkt er der 16 ansatte hos Nordsø Fisk, men med købet af Havnens Røgeri skal der yderligere 10 til 12 personer på lønningslisten, vurderer Niels Muff:

- Vi skal have stillet det rigtige hold. Personalet er vores dna i virksomheden, og vi vil gerne vente på de rette personer. Vi skal være en virksomhed, hvor medarbejdere søger til, er glade for at være i mange år og ikke mindst kan udvikle sig.

Niels Muff tilføjer, at nyansættelserne kommer til at omfatte såvel fastansatte som studerende, der kan give en hånd med i fritiden.


Vi skal have stillet det rigtige hold. Personalet er vores dna i virksomheden, og vi vil gerne vente på de rette personer

Niels Muff, indehaver af Nordsø Fisk og Havnens Røgeri


Indehaveren fortæller videre, at Nordsø Fisk og Havnens Røgeri skal drives som to vidt forskellige butikker. Sidstnævnte vil mest af alt få karakter af en klassisk fiskebutik, mens Nordsø Fisk - udover friskfangede fristelser - blandt andet også byder på delikatesser, vine, krydderier, servering på terrassen og mad ud af huset.

Annonce

Erfaring og ekspertise

Søren Søndergaard betegner det som værende 'lidt vemodigt at sælge sit livsværk' i form af Havnens Røgeri, som han har drevet siden 2003:

- Men omvendt er det også en god fornemmelse, når butikken kan drives videre i gode hænder. Det giver en tryghed, siger Søren Søndergaard, der endnu ikke ved, hvad fremtiden skal bringe:

- Jeg siger farvel som en god sparring til Nordsø Fisk, og jeg er sikker på, at Niels' og mine veje krydser hinanden igen i løbet af året. Og jeg ved, at min erfaring og ekspertise kan bruges mange steder på havnen.

Med overtagelsen af Havnens Røgeri inddrager Niels Muff samtidig sin fire år yngre lillebror, Lars Muff, i ejerskabet af den samlede Hvide Sande-virksomhed. Han har hidtil varetaget et job som produktionsansvarlig hos Nordsø Fisk:

- Nogle vil måske lidt kækt sige, at det er en farlig cocktail at blande familie, forretning og fornøjelse, men nu har jeg kendt Lars i 30 år, og den rejse, vi skal på sammen, vil bringe vores relation endnu tættere og være et rigtig fornuftigt partnerskab for fiskebranchen i Hvide Sande, siger Niels Muff.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Fremtiden i Hvide Sande er usikker: Næsten hele Atlantic Sapphires fabrik er ødelagt af branden

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

Farligt stof i fjorden efter branden: Fredag formiddag skal forureningen undersøges nærmere

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Hvide Sande

Bådejere fik travlt med at flytte deres både under storbranden i Hvide Sande: - Vi skulle bare væk

Skjern

39-årig kvinde snydt: Solgte iPhone til 6.500 kroner - modtog falske pengesedler

Ringkøbing

Nu bliver Naturkraft også til koncertsted: - Vi vil gerne vise, at vi også kan spille en rolle som lokalt kulturhus

Hvide Sande For abonnenter

Hvide Sande Hallen lynhurtigt klar med husly: 50 mennesker evakueret under storbrand

Hvide Sande

Brand i industribygning sender kraftig røgudvikling indover byen

Skjern

Tre mulige løsninger på Skjerns skoleproblem: Forskellen mellem den billigste og dyreste løsning er 150 millioner

Danmark For abonnenter

TV-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Hvide Sande

Klar melding fra politiet: Kan gå flere dage før efterforskningen af brandårsag i laksefabrik kan gå i gang

Ringkøbing For abonnenter

Christian frygter møllelys: Vestas har indgået aftale med Vattenfall for at minimere generne - der er bare et problem...

Videbæk

Vognmand sur over bøde på 12.000 kroner for at transportere tyr og tre køer til slagteriet i samme lastbil

Annonce