Annonce
Videbæk

Fire Videbæk-borgere dømt til at betale store bøder og erstatninger for pirat-tv

Fire mænd fra Videbæk erklærede sig skyldige i at have modtaget ulovlige tv-signaler i Retten i Sønderborg. Arkivfoto: Claus Thorsted.
Annonce

Videbæk/Sønderborg: Onsdag var fire personer, der er bosiddende i Videbæk, tiltalt i Retten i Sønderborg for at have brugt et ulovligt kopieret tv-signal, som en mand fra Als har sendt ud. Alle fire erklærede sig skyldige, og de blev derfor dømt til at betale det, som anklagemyndigheden havde krævet.

Det betyder, at en 66-årig mand skal betale næsten 15.000 kroner i erstatning til Nordic Content Protection og lige over 10.500 kroner til Viasat. En 80-årig mand skal betale lige omkring 15.700 kroner til Nordic Content Protection og knap 11.800 kroner til Viasat. En 53-årig mand er også dømt til at betale knap 11.800 kroner til Viasat. Herudover skal han betale cirka 16.200 kroner til Nordic Content Protection. Til sidst er en 55-årig mand dømt til at betale en erstatning på lige over 17.000 kroner til Nordic Content Protection og 12.375 kroner til Viasat.

Desuden er alle fire mænd dømt til at betale en bøde på 20.000 kroner.

Grunden til, at erstatningskravene ikke er lige høje, er, at de ikke har været koblet på pirat-signalet lige lang tid. Den første blev koblet på i januar 2013. Den sidste, der fik del i det ulovlige tv-signal, startede med at modtage i oktober samme år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce