Annonce
Hvide Sande

Fire store stjerner i Berlingske: Vestjysk restaurant får god bedømmelse af københavner

Louise Grantland, der driver restauranten Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande sammen med sin mand, Michael, sætter stor pris på den madanmeldelse, der er blevet bragt i Berlingske. Arkivfoto: Tommy Kofoed
Søren Frank, der er mad- og vinredaktør på Berlingske, har været på uanmeldt besøg på Kommandobroen by Grantland i Hvide Sande, og hans anmeldelse er god læsning for ægteparret bag restauranten.
Annonce

Hvide Sande: Når man som restaurantindehaver får uanmeldt besøg af Berlingskes mad- og vinredaktør, Søren Frank, følger der dage, hvor man er temmelig spændt på, hvad Danmarks længst regerende madanmelder mon skriver i avisen.

Hvad angår Kommandobroen by Grantland takserer vi en aften med god betjening og et fint gastro light-køkken til fornuftige priser til fire store stjerner.

Sådan lyder de to sidste linjer i anmeldelsen fra Søren Frank på baggrund af et besøg på restauranten i Hvide Sande i midten af juli.

- Det betyder alverden at få en anmeldelse fra ham og at få nogle gode ord med på vejen. Det gør det for alle i faget, siger Louise Grantland, der driver restauranten på havnen sammen med sin ægtemand, Michael.

For at sløre sin ankomst havde Søren Frank ladet sin ledsager booke bord på Kommandobroen, hvor der blev valgt fra øverste hylde: 12 serveringer omfattende blandt andet syv små snacks, en hel jomfruhummer, rødtungefillet, oksemørbrad og dét, Søren Frank kalder for 'en lille ostefrækkert.'

I glassene blev der skænket 'en veldrejet petit chablis 2017 fra Jadot' og 'en 2012 Chateau Cantemerle fra Haut-Médoc.'

Det betyder alverden at få en anmeldelse fra ham og at få nogle gode ord med på vejen. Det gør det for alle i faget

Louise Grantland, medejer af restauranten Kommandobroen by Grantland, Hvide Sande

Annonce

Hummer får løftet pegefinger

Michael Grantland er 'glad for, at de gider kigge ud':

- Vi ligger jo ikke lige på vejen til noget. Alle i branchen ved, hvem Søren Frank er. Og man er selvfølgelig spændt, for man ved aldrig, hvad sådan en anmelder kan finde på at skrive.

Mod slutningen af sin lange artikel konkluderer Berlingskes mad- og vinredaktør, at 'måltidet blev rundet behørigt af med en dejlig, klassisk smagende jordbærdessert.'

Midt i glæden over de fire store stjerner fra københavneren må Louise og Michael Grantland affinde sig med, at der også er lidt malurt i bægeret:

Til trods for, at vi befandt os i en af landets største fiskerihavne, oplevede jeg desværre ikke hummeren som den mest friske, jeg har smagt - den eneste ret, som ikke rigtig faldt i smag denne aften, skriver Søren Frank i sin anmeldelse.

Michael Grantland konstaterer, at 'det er, som det er', mens Louise sætter lidt flere ord på:

- Vi serverer ikke noget, der ikke er i orden. Men det er altid en hårfin grænse med tilberedning af skaldyr. Det er marginaler, og det er da ærgerligt, men ellers er det pæne ord, han giver os. Han har ry for at være meget ærlig i sine skriverier, siger Louise Grantland om Søren Frank.

Annonce

Mødtes på Sandgaarden

Michael Grantland sætter stor pris på den gode anmeldelse:

- Det er jo ikke en gourmetrestaurant, vi har. Vi vil bare gerne lave god mad.

Artiklen blev offentliggjort i Berlingske i sidste uge, og ringene i vandet er også nået til vestkysten:

- Jeg ved ikke, om artiklen direkte har givet flere bookinger hos os, men der er rigtig mange, der har kommenteret det og nævnt artiklen, tilføjer Michael Grantland.

Han og Louise mødtes i sin tid, da de begge var i lære på Restaurant Sandgaarden i Søndervig. Michael har været kaptajn på Kommandobroen siden maj 2016.

I april i år udvidede parret menukortet ved at åbne tapasbaren Lille K på Metheasvej i Hvide Sande.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Feriehusudlejere ser frem til flere danskere - men glæder sig til de stabile tyskere

Annonce