Annonce
Hvide Sande

Fire rækkehuse på vej ved Parallelvej i Hvide Sande

Det er den hvide bygning i mdten, der efter planen skal fjernes for at give plads til fire rækkehuse. På grunden foran blev der for et par år siden også givet tilladelse til opførelse af tre rækkehuse. Google Street.
Annonce

HVIDE SANDE: Fire rækkehuse er på vej ved Parallelvej 55 i Hvide Sande. Teknik- og miljøudvalget har netop givet tilladelse til opførelse af husene.

De fire huse får hver en størrelse af 75 kvadratmeter, og de opføres i ét plan. Rækkehusene opføres på en grund, hvor der nu ligger et værksted, der skal rives ned i forbindelse med, at byggeriet føres ud i livet.

På ejendommen er der også en elinstallatørforretning og en eksisterende beboelse med to boligenheder.

Der er ingen lokalplan for området, men i kommuneplanen er det udlagt til åbent-lavt boligområde. En høring blandt de omkringboende naboer har ikke givet anledning til bemærkninger eller indsigelser.

For et par år siden blev der givet tilladelse til opførelse af tre rækkehuse på nabogrunden, der er en hjørnegrund på hjørnet af Parallelvej og Tritonvej.

Kommunen vurderer, at opførelse af rækkehuse i Hvide Sande vil være med til at sikre et varieret boligudbud i området.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce