Hvide Sande

Fire par kommer til at kæmpe om skønt sommerhus i klitterne

Fra midten af juni og otte uger frem rykker TV 2 og Strong Productions ind her ved Dakotavej i Hvide Sande for at optage et nyt bolig- og livsstilsprogram med titlen 'Sommerdrømme.' Foto: Mads Dalegaard
Tirsdag middag var der rejsegilde på fire sommerhuse i Hvide Sande, hvor TV 2 i midten af juni går i gang med at optage et nyskabende boligprogram. Det par, der vinder, får et af sommerhusene i præmie.

Hvide Sande: Elin Rasmussen og et par nabokoner kigger sig nysgerrigt omkring i det lille, eksklusive sommerhusområde, der er skudt op i deres baghave i den nordlige del af Hvide Sande.

De er enige om, at det er dejligt, 'at der er sving i hjulene', og 'at der sker noget herude', men det med at blive citeret i avisen er de ikke meget for.

Altså lige på nær Elin Rasmussen nede fra Fingalvej nummer 15:

- Jeg kan godt se, at husene bliver pæne. De er lagt fint ind i terrænnet. Før var her bare fyrreskov, men de passer godt ind her, siger hun om de træhuse, der er ved at tage form i det kuperede terræn.

Elin Rasmussen er blot én af mange, der er inviteret med til tirsdagens rejsegilde, der varsler positiv omtale i diverse medier.

Det er således TV 2, der barsler med et nyskabende boligprogram her på kanten af Vesterhavet og Ringkøbing Fjord.

I 'Sommerdrømme' skal fire par blandt andet kæmpe om at ramme den helt rigtige stemning i det hus, de hver især får stillet til rådighed. Når der efter otte ugers dyst bliver kåret et vinderpar, er præmien sommerhuset, der repræsenterer en værdi på omkring to millioner kroner.

Folk har været vildt glade for, at det foregår i Hvide Sande - hvem elsker ikke Vesterhavet?

Dorthe Thirstrup, programchef, Strong Productions

Mere end bare romantik

Produktionen af udsendelserne er lagt i hænderne på selskabet Strong Productions, der på c.v.'et har føljetoner som 'Robinson Ekspeditionen', '5. gear', 'Date mig nøgen', 'Lægen flytter ind' og 'Hjem til gården.'

Programchef hos Strong Productions, Dorthe Thirstrup, fortæller, at der er kommet en strøm af ansøgninger, siden jungletrommerne gav lyd fra sig på især Facebook i slutningen af februar.

Der er fortsat gang i et casting-forløb, og som Dorthe Thirstrup siger det, så er 'de sidste søm ikke slået i endnu':

- Folk har været vildt glade for, at det foregår i Hvide Sande - hvem elsker ikke Vesterhavet? Vi er nede på seks par. De skal repræsentere et bredt udsnit af befolkningen - med forskellige typer og aldre. Vi skal ligeledes have et klart billede af, hvilken stil de repræsenterer, siger programchefen.

Dorthe Thirstrup uddyber, at 'her kan der være andre relationer end de romantiske.' Dermed henviser hun til, at de udvalgte par i 'Sommerdrømme' kan være venner, søskende, mor og datter, kolleger eller naboer - og altså ikke nødvendigvis ægtepar eller kærester.

Glad for opbakningen

Sommerhusene opføres af Skanlux, og byggeleder Kim Svenningsen indrømmer da gerne, at tidsplanen er en anelse presset.

Nøglerne skal afleveres omkring udgangen af maj måned, så TV 2 og Strong Productions kan køre kameragrej og spotlights i stilling i klitterne fra midten af juni og otte uger frem:

- Vi har seks mand gående her ude på fuld tid nu, og de bliver her, til husene er færdige. Vi har lejet et hus til dem lige dér nede, siger Kim Svenningsen og peger i retning mod Færgemandsvej.

Søren Milo, der er salgschef hos Skanlux, er begejstret for den opbakning, Hvide Sande-området har vist i forbindelse med projekt 'Sommerdrømme' - lige fra levering af fjernvarme til friskbrygget øl af den slags, som Niels Sangill fra det lokale bryghuse kommer slæbende med til rejsegildet.

- Alle synes, det er sjovt at være med til, siger Søren Milo.

'Sommerdrømme'

'Sommerdrømme' er titlen på et nyt TV 2-program, der i perioden fra midten af juni og otte uger frem skal optages i Hvide Sande.

I programmet skal fire par kæmpe om at ramme den helt rigtige sommerstemning i hvert deres nybyggede sommerhus, som lige nu er ved at blive opført i klitterne bag Dakotavej.

Som en del af konkurrencen skal deltagerne også kunne 'mestre klassiske sommersysler' - det kan eksempelvis være at tage på havnen for at fange sild.

Ifølge selskabet Strong Productions, der skal stå for optagelserne, kan par eksempelvis være et ægtepar, kærester, venner, søskende, kolleger eller naboer.

Det par, der formår at skabe det mest unikke og personlige sommerhus - og overbeviser dommerne i finalen - vinder sommerhuset.

'Sommerdrømme' får premiere i foråret 2020.

Premiere i foråret 2020

Skanlux gør tv-drømmene til virkelighed ved at sponsorere vinder-sommerhuset, mens de tre andre sidenhen bliver udbudt i fri handel:

- Selvfølgelig er der noget forretning i det for os. Vi får forhåbentlig en masse opmærksomhed ud af det, tilføjer salgschefen.

Konceptet for 'Sommerdrømme' er temmelig hemmeligt, men ifølge Søren Milo bliver husene gjort nogenlunde færdige ude og inde, inden der om et par måneder bliver sagt 'klar til optagelse.'

Danskere med hang til boligprogrammer må dog væbne sig med en vis tålmodighed, da den nye satsning er programsat til at få premiere i foråret 2020.

Søren Milo, der er salgschef i Skanlux Byggefirma med hovedsæde i Viborg, er begejstret for den opbakning, Hvide Sande-området og kommunen har vist i forbindelse med at gøre 'Sommerdrømme' til virkelighed. Foto: Mads Dalegaard
0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Erhverv For abonnenter

Hvide Sande-rejernes talsmand: En reje, der er fanget i Danmark, skal man da smage

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte