Annonce
Navne

Fire nye i banken

Nanna Thusgaard Larsen. PR foto

Jobnyt: Ringkjøbing Landbobank har pr. 1. november ansat fire nye medarbejdere.

Heidi Dunker Jensen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som produktionsmedarbejder på hovedkontoret i Ringkøbing. Heidi, som bor i Møborg/Bur, kommer senest fra en lignende stilling i Sparekassen Thy i Holstebro.

Tina Bering Hansen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som Private Banking rådgiver i bankens afdeling i Holte. Tina, som bor i Dragør, kommer senest fra en stilling som filialdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Nanna Thusgaard Larsen er ansat i Ringkjøbing Landbobank som service- og supportmedarbejder i bankens Hotline på hovedkontoret i Ringkøbing. Nanna, som bor i Ringkøbing, kommer senest fra en stilling hos Esmark i Søndervig.

Ejvind Dahl er ansat i Ringkjøbing Landbobank som erhvervsrådgiver i bankens afdeling i Holstebro. Ejvind, som bor i Aulum, kommer senest fra en stilling som afdelingsdirektør i Sparekassen Thy i Herning.

Annonce
Tina Bering Hansen. PR foto
Ejvind Dahl. PR foto
Heidi Dunker Jensen. PR foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing

Hjertestarter hos Fakta

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Gør din borgerpligt - gå på restaurant

Hånden på hjertet... Hvornår har du sidst spist på en restaurant i din hjemby? Hvornår har du og din bedre halvdel sagt til hinanden: "I aften går vi ud at spise på Restaurant Xxx"? Hvornår har du og en flok venner senest sat hinanden stævne på en af byens restauranter for få en kulinarisk oplevelse? Og det tæller altså ikke, at I en fredag aften dropper madlavningen og henter en pizza eller noget andet ud af huset-mad. Vi taler om et rigtigt restaurantbesøg med menukort, opvartning og hele pibetøjet. Det er længe siden, ikke sandt? Et tilbagevendende samtaleemne blandt borgere her i kommunen er, hvorfor pokker vi ikke har ret mange gode restauranter. Ikke et ondt ord om ud af huset-spisesteder eller burger-, kylling- og pommefrites-restauranter, som vi har masser af; de kan såmænd sagtens være udmærkede. Vi taler om restauranter med kok i køkkenet, spisekort og tjener, der serverer en god middag, lavet på gode råvarer til en pris, der gør det muligt for en familie at spise ude uden at blive ruineret. De findes selvfølgelig - ingen nævnt, ingen glemt. Men når vestjyder taler med hinanden om restaurant-situationen, høres en tilbagevendende klage: Der er alt for få steder, hvor vi kan spise en ordentlig middag til rimelig penge! Vi lokale er ikke alene om beklagelserne. Den seneste tilfredshedsundersøgelse blandt turister viser, at de, der rejser til vort område, har den samme oplevelse; og den er særlig gal i Ringkøbing-Skjern Kommune på trods af, at vi har millioner af turistovernatninger hvert år. Udfordringen giver turistbranchen grå hår i hovedet. Med god grund. Et bredt udbud af spisesteder af god kvalitet øger et turistmåls tiltrækningskraft. De behøver ikke at være Michelin-klasse; men de må gerne hæve sig over fast food- og buffet-niveau. Hele turistbranchen og kommunen med har fokus på madområdet, hvor nøgleordet ikke mindst er "lokale råvarer". Desværre rykker det bare ikke rigtig. Kokkene vil åbenbart hellere arbejde østpå, tjenerne ligeså, og efterspørgslen svinger vildt, alt afhængig af årstiden. Det er ikke nemt... Der er kun en udvej. Vi må alle gøre vores borgerpligt. Vi må til at spise noget mere ude!

112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Annonce