Videbæk

Fire mænd og en kvinde må blive bag tremmer i knivstikkersag

Fire mænd og en kvinde er sigtede i en sag om knivstikkeri fra Vorgod-Barde. Arkivfoto

De fem sigtede kærede dog deres varetægtsfængsling med det samme.

Vorgod-Barde: Mandag aften var der drama i Vorgod-Barde, da to mænd ved 23.30-tiden blev stukket ned i den ene mands hjem. Efterfølgende kunne politiet standse en bil, der passede på den beskrivelse, et vidne havde givet, og anholde de fem personer, der befandt sig i den.

Tirsdag blev de fire mænd og den kvinde, alle mellem 26 og 42 år, som mistænkes af stå bag knivstikkeriet, fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Herning, sigtet ifølge straffelovens paragraf 245 for grov vold, fortæller anklager Kira Laugesen.

Af hensyn til sagens opklaring blev dørene lukkede, og bag disse lukkede døre kom dommeren frem til, at alle fem sigtede i sagen skulle forblive varetægtsfængslet i fire uger.

Kendelsen blev kæret

Alle fem kærede dog kendelsen om varetægtsfængsling, og det er derfor nu op til Landsretten at bestemme, om den varetægtsfængsling, som Byretten i Herning fastsatte, skal stå til troende.

De to mænd, der blev stukket ned, en 37-årig og 53-årig fra lokalområdet, blev efter overfaldet bragt til sygehuset i Herning, men begge var uden for livsfare.

Politiet formoder, at der kan være tale om narkogæld.

- Vi har endnu ikke fået motivet helt på plads. Vi kender dog flere af parterne i forvejen i narkosammenhæng. Vi kan derfor ikke udelukke, at det måske drejer sig om en narkogæld af en slags, siger politikommissær ved Midt- og Vestjyllands Politi Henning Præstegaard.

0/0
Ringkøbing

- Hvis man står stille og roligt nede i bageriet, kan du høre, at de skriger inde over køl og frost

Videbæk

Madstedet Spjald fortsætter i Grønbjerg Forsamlingshus

Videbæk

Velbesøgt veterantræf på Autogården

Videbæk

Velbesøgt sangaften i Vestjyllands Kunstpavillon

Videbæk

Sprit og manglende kørekort giver bøder

Videbæk

Hundepension slår nu officielt dørene op: Byder på hotdogs til åbningsfest

Videbæk

Se billederne: Zoo åbner til jubilæums-sæson med ny indgang

Videbæk

Økodagen giver en masse arbejdsglæde