112

Fire indbrud: Tyve gik efter smykker og penge

To steder brugte en tyv et brækjern. Arkivfoto

Skjern/Rækker Mølle/Hanning/Hee: Henover pinsen har politiet fået fire anmeldelser om indbrud, hvoraf der sandsynligvis er sammenhæng mellem mindst to af dem.

I Rækker Mølle blev der stjålet smykker, kontanter og sølvtøj fra en villa på Lærkevænget i tiden fra 8. til 9. juni. Tyven brækkede et vindue til soveværelset op med et koben med en bredde på 40 mm.

Samme kobensbredde blev brugt ved et indbrud på Tingbakken i Hanning, hvor det var terrassedøren, som blev brudt op i dagene fra 7. til 9. juni. Her blev der tømt en sparegris, men tyvene stak desuden af med fire andre sparegrise fra Skjern Bank, ligesom der mangler to forlovelsesringe og en herrering i guld med en sort sten.

På Engtoften i Skjern blev et vindue underboret i dagene fra 8. til 10. juni. Her er der forsvundet euro, men der er ikke lavet en endelige opgørelse.

Sidst var der et indbrudsforsøg på en landejendom på Agersbækvej i Hee i dagene fra 7. til 9. juni. Her forsøgte tyvene at afliste et blindstykke ved hoveddøren, men havde ikke held med det.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce